marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Regizorul J.J. Abrams indeplineste dorinta unui fan Star Trek aflat pe moarte

Cineastul J.J. Abrams indeplineste ultima dorinta a unui fan Star Trek, bolnav de cancer.

Regizorul J.J. Abrams indeplineste dorinta unui fan Star Trek aflat pe moarte

articole relationate


Unul dintre blockbusterele verii viitoare, Star Trek Into Darkness va avea parte de o proiectie speciala pentru un fan bolnav de cancer. Dan, un barbat in varsta de 41 de ani care sufera de cumplita boala, a postat un mesaj pe site-ul de socializare Reddit spunand ca vrea sa vada Star Trek Into Darkness inainte de a muri.


ABC News relateaza ca sotia acestuia a primit un telefon chiar de la regizorul filmului - J.J. Abrams care va aranja o proiectie speciala a filmului pentru Dan. Cu o distributie impresionanta formata din Chris Pine, Benedict Cumberbatch, Zachary Quinto, Karl Urban, Zoe Saldana, Anton Yelchin, Simon Pegg, Star Trek Into Darkness va avea premiera pe 17 mai 2013.


Filmat si tinut in mare secret de producatori, Star Trek Into Darkness este fara indoiala unul dintre cele mai asteptate filme science fiction din 2013. Actiunea noului film se va concentra pe acelasi echipaj al navei Enterprise. Cand acesta este chemat inapoi acasa, descopera ca o forta rauvoitoare din cadrul propriei organizatii a detonat flota, lasand lumea intr-o stare de criza.
 

Avand de reglat un cont personal, capitanul Kirk (Chris Pine) conduce o expeditie in zona de razboi, pentru a pune mana pe o arma de distrugere in masa. Pe masura ce eroii sunt aruncati intr-un joc epic de sah pe viata si pe moarte, iubirea este pusa la incercare, unele prietenii se destrama si Kirk face mari sacrificii pentru unica familie pe care o mai are – echipajul sau.

 



Modifică setările cookies