marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Renée Zellweger mărește miza în „Bridget Jones: La limita raţiunii“

Realizat la trei ani după primul film, acest sequel reia povestea din „Jurnalul lui Bridget Jones“ exact după patru săptămîni de la data în care ne abandonase.

Renée Zellweger mărește miza în Bridget Jones: La limita raţiunii
Bridget Jones (Renée Zellweger), odată atât de nesigură și de autocritică, a reușit să devină iubita bărbatului mult visat, strălucitul avocat Mark Darcy (Colin Firth), dar parcă tot nu e de-ajuns pentru ea. Și asta pentru că, dintr-odată, Bridget trebuie să-și împartă spațiul intim cu altcineva, realizează că nu mai poate să stea în baie atât cât are chef, că nu mai poate să folosească întotdeauna toaleta și ajunge să-și pună despre dragoste, viață și… despre cum să se dezbrace mai repede și mai incitant.
 
Între timp, în scenă apare Rebecca, o femeie frumoasă pusă pe cucerit bărbaţi şi fără nici o urmă de morală atunci când vine vorba să seducă iubitul unei prietene. Bridget devine geloasă instantaneu și, cum o nenorocire nu vine niciodată singură, apare și Daniel Cleaver (Hugh Grant), fostul ei șef. Sfaturile lui sunt stupide și amenință să transforme visul lui Bridget într-un labirint comic din care ar fi greu să iasă.

 
Povestea ne poartă de pe străzile Londrei pe țărmurile însorite ale Tailandei și în munții Elveției, iar pe Bridget o găsim făcând parașutism, schiind - un fel de, dar și intrând la închisoare, dintr-o greșeală evident. Totul se petrece în filmul „Bridget Jones: La limita raţiunii“/„Bridget Jones’s Edge of Reason“ (2004), o comedie englezească 100% despre dragostea modernă, despre femeia modernă, singură și deseori obsedată de tot ce înseamnă tabiet, dar și temătoare de nou.

 

 

Filmul „Bridget Jones: La limita raţiunii“ este difuzat la Pro Cinema duminică de la ora 22:30.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies