marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Replici savuroase și arme de foc cu Casper Van Dien și Danny Trejo

O parodie despre cultura populară americană și mafioții columbieni.

Replici savuroase și arme de foc cu Casper Van Dien și Danny Trejo
În 1986, trei prieteni buni își plănuiesc viitorul. Numai că, 30 de ani mai târziu, toți trei au niște vieți ratate: Vince vinde aspiratoare din ușă în ușă, dar rămâne fără job și trăiește pe canapeaua lui Chris; Chris lucrează la un atelier de reparații auto, dar e pe cale să divorțeze, după ce soția l-a părăsit pentru un bogătaș, și își dă demisia; iar Kurt, care lucra pentru tatăl soției sale bogate și ratează o prezentare importantă, este concediat și are o cădere nervoasă.
 
Numai că atunci când Vince vede într-un articol de ziar că se oferă o recompensă de 25 de milioane de dolari pentru capturarea unui lord al drogurilor, pare că problemele lor sunt rezolvate. Numai că ei sunt atât de nepregătiți pentru o astfel de aventură, încât Vince le spune amicilor lui că pleacă în vacanță, nu la vânătoare de mafioți, niciunul nu știe o boabă de spaniolă și confundă Columbia cu Mexicul.


 

 
Lui Kurt îi place viața de traficant de cocaină, dar este capturat de Diego, care vrea să îl ucidă. Șefului cartelului Garcia îi plac ideile lui Kurt de-a economisi bani prin distribuirea drogurilor prin Canada, dar cu siguranță nu i-ar plăcea să afle că americanul s-a îndrăgostit de fiica lui, Maria.



 

 
Chris și Vince trebuie să găsească o modalitate de a-l salva pe Kurt și de a-l captura pe Garcia pentru banii de recompensă. Aceștia găsesc un soldat american nebun care a fost cândva în trupele speciale pentru a-i antrena în tacticile războiului de gherilă. 
 
Filmul „De toți banii”/„All About the Money” (2017) este difuzat la Pro Cinema vineri seară de la ora 22:30.

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies