marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Resident Evil: regizorul Paul W.S. Anderson a dezvaluit titlul celui de-al saselea film din franciza

Al saselea film din seria "Resident Evil" se va numi "The Final Chapter" si ar putea fi ultimul lungmetraj din aceasta franciza cinematografica.

Resident Evil: regizorul Paul W.S. Anderson a dezvaluit titlul celui de-al saselea film din franciza


Regizorul Paul W.S. Anderson scrie in aceasta perioada versiunea finala a filmului, care se va intitula "The Final Chapter", insa acest titlu este provizoriu, informeaza allocine.fr.

"Este un titlu in lucru. Poate va fi retinut ca titlu final al filmului, insa, deocamdata, acesta este titlul scris pe prima pagina a scenariului", a declarat Paul W. S. Anderson pentru Collider.com.

 

 


Nu se stie deocamdata ce rol va rezerva cineastul american personajului principal al francizei, Alice, interpretata de sotia sa, actrita Milla Jovovich. Anderson a precizat totusi faptul ca acest film va fi regizat in 3D, la fel ca precedentul lungmetraj din serie, "Resident Evil: Rasplata/ Resident Evil: Retribution" (2012).

Data la care va fi lansat "Resident Evil: The Final Chapter" va fi anuntata in curand.

Lansata in 2002, franciza cinematografica "Resident Evil" a generat incasari de peste 915 milioane de dolari pe plan mondial.

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Cele mai citite

De 1 decembrie, sărbătorește filmul tău la PRO Cinema! Două premiere: Crima din Orient Express și 1917: Speranță și moarte

Prima lună a iernii aduce o serie de surprize pentru iubitorii filmelor. În decembrie, PRO Cinema a pregătit premiere de Box Office, comedii, thrillere, drame, dar și o selecție de pelicule numai bune de urmărit în preajma sărbătorilor.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies