marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Reuniune apocaliptica: Charlie Sheen intr-o parodie alaturi de tatal sau Martin Sheen

Charlie Sheen a facut echipa cu nimeni altul decat tatal sau actorul Martin Sheen intr-o parodie a filmului Apocalypse Now prin care actorul de 46 de ani isi promoveaza show-ul Comedy Central Roast of Charlie Sheen.

Reuniune apocaliptica: Charlie Sheen intr-o parodie alaturi de tatal sau Martin Sheen

"Charlie, get inside and wash your face, it’s past your bedtime" - se pare ca Martin Sheen mai are inca o urma de influenta in viata lui Charlie Sheen.

Cei doi au filmat un promo parodie in care Charlie se plange intr-o piscina la capatul careia se afla doua blonde ca a ajuns in cel mai rau loc posibil - televiziunea prin cablu. Fantezia lui este insa intrerupta de tatal sau care il trimite la culcare. Clipul este o parodie la drama despre razboiul din Vietnam - Apocalypse Nowin care Martin Sheen a jucat in 1979.


Culmea Francis Ford Coppola ( regizorul de la Apocalypse Now) si Roman Ford Coppola au ajutat la filmarea clipului de 52 de secunde.


Actorul a filmat acum 2 zile episodul sau din Comedy Central alaturi de Anthony Jeselnik, Jon Lovitz, Patrice O’Neal, Jeffrey Ross, Amy Schumer, William Shatner, Steve-O si Mike Tyson. Acesta va fi difuzat insa pe 19 septembrie in aceeasi zi cu premiera noului sezon din Doi barbati si jumatate.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies