marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Revedere cu Julia Roberts în cel mai puternic film al său, Erin Brockovich

Acesta este rolul-cult pentru care actrița cu părul de foc a primit premiul Oscar.

Revedere cu Julia Roberts în cel mai puternic film al său, Erin Brockovich
Realizat după povestea adevărată a avocatei Erin Brockovich, Julia Roberts evoluează sub ochii noștri ca femeia care a reușit să câștige cel mai mare proces intentat unei companii obligate să plătească cea mai mare sumă plătită în urma unei înţelegeri, din întreaga istorie a Statelor Unite: 333 milioane de dolari.
 
Regizorul Steven Soderbergh ne expune unui caz sensibil în care o corporație ajunge să producă daune irecuperabile sănătății populației prin contaminarea apei. Localnicii unei mici așezări sunt direct afectați, suferind de boli grave, terminale, dar neavând niciun resort de apărare sau ripostă.


 
Neobosită, Erin Brockovich, care este inițial doar asistenta unui avocat local, caută orice dovadă ar putea incrimina compania și construiește un caz, de-a lungul mai multor ani, dovedind o tenacitate ieșită din comun și o hotărâre de neclintit de-a le face dreptate acestor oameni.
 
Povestea acestei femei este cu atât mai emoționantă, cu cât ea ajunge în sistemul juridic fără niciun curs în domeniu, doar în urma unei erori judiciare, când după un accident de mașină de care Erin nu se face fost vinovată, ea se trezește într-o situație și mai delicată, ca urmare a incapacității avocatului ei de-a ajunge la o înțelegere. Și, în cele din urmă, ajunge să ceară ajutorul firmei de avocatură a lui Ed Masry, singurul care i-a întins o mână când avea nevoie.

 

 

În anul 2000, Julia Roberts a primit premiul Oscar pentru interpretarea personajului Erin Brockovich, în filmul cu titlu omonim. 
 
Filmul „Erin Brockovich” () este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seară de la ora 20:30 și, în reluare, de la ora 01:00.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies