marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

În toiul zvonurilor despre divorț, JLo și Ben Affleck și-au vândut casa

Au trecut de-abia doi ani de când și-au pecetluit dragostea născută acum 20 de ani, dar deja au apărut certurile între ei, iar vânzarea casei nu face decât să pună paie pe foc.

În toiul zvonurilor despre divorț, JLo și Ben Affleck și-au vândut casa
Jennifer Lopez și Ben Affleck sunt amândoi de acord să își vândă casa pe care au cumpărat-o ca să le fie cămin după nuntă.
 
Deși presa vuiește după ultimele lor discuții aprinse și dă drept cert divorțul, cei doi au și găsit o nouă explicație cu care să amâne tăvălugul știrilor negative: potrivit celor de la „People”, cuplul a fost nemulțumit de mult timp de conacul de 60 de milioane de dolari și amplasat pe un teren de 3.500 mp din Beverly Hills, California. „Lui Ben nu i-a plăcut niciodată casa”, dezvăluie o sursă din anturajul lor. „Este prea departe de copiii lui”. Și cum el e mai mereu pe-acasă pe la fosta nevastă, actrița Jennifer Garner, mai ales în ultimul timp, de când se ceartă aprig cu JLo, are toate motivele să fie mai aproape de… casa copiilor lui. Anume Violet (18 ani), Seraphina (15 ani) și Samuel (12 ani).



Aparent, nici JLo nu e încântată de noua locuință, proprietatea fiind „prea mare pentru ea”. Una care, altfel, ar fi trebuit să fie suficient de spațioasă pentru ei doi și gemenii ei, Max și Emme, de 16 ani, pe care îi are din mariajul cu Marc Anthony.

Dar, ce-i drept, o vilă cu 12 dormitoare și 24 de băi poate fi greu de întreținut – nu că J.Lo și-ar face singură menajul – așa că perechea a scos-o la vânzare la un an de la cumpărare.



 


Dar problema lor e departe de-a fi rezolvată, câtă vreme, pe fondul problemelor lor conjugale, Lopez a locuit în casă, în timp ce Affleck stă într-o casă închiriată.
 
FOTO: Profimedia

Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies