marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Revolutie in box-office: Dawn of The Planet of The Apes, lider in continuare. Sex Tape, noua comedie cu Cameron Diaz, un fiasco total

Revolutia continua in box-office, dupa ce Dawn of The Planet of The Apes este lider la incasari in SUA, al doilea weekend consecutiv.

Revolutie in box-office: Dawn of The Planet of The Apes, lider in continuare. Sex Tape, noua comedie cu Cameron Diaz, un fiasco total


Filmul SF "Planeta Maimutelor: Revolutie/ Dawn of the Planet of the Apes", produs de studiourile Fox in 3D, si-a pastrat pozitia de lider in box office-ul nord-american pentru a doua saptamana consecutiv, cu incasari de 36 de milioane de dolari.
 

 

 

Regizat de Matt Reeves, filmul Planeta Maimutelor: Revolutie il prezinta in rolul principal pe Andy Serkis, care revine in rolul lui Caesar, o maimuta evoluata genetic, liderul unei armate de maimute si primate care s-au refugiat in padurile din jurul orasului San Francisco. Atunci cand primatele sunt amenintate de un grup de oameni, supravietuitori ai unei epidemii care a facut ravagii pe plan mondial in urma cu zece ani, in ambele tabere apar grupari profund divizate, care cer fie reinstaurarea pacii, fie declansarea unui razboi care sa determine specia dominanta de pe Terra. Filmul ii mai are in distributie pe Gary Oldman, Keri Russell, Jason Clarke, Toby Kebbell, Kodi Smit-McPhee, Enrique Murciano si Kirk Acevedo.
 

 

 

Din pacate, nu acelasi success l-a avut si noua comedie a lui Cameron Diaz, Sex Tape. Desi se dorea a fi un film care sa atraga publicul tanar in cinema, promitand un subiect fierbinte si scene incendiare in care actrita renunta complet la haine, promovarea a lasat de dorit iar spectatorii nu s-au incumetat sa dea bani pe bilete. Astfel, Sex Tape a facut incasari de 15 milioane de dolari, clasandu-se abia pe locul 4, in spatele filmelor Planes:Fire&Rescue, The Purge: Anarchy si Dawn of The Planet of The Apes.

 

 


Criticii n-au fost deloca ingaduitori cu pelicula in care joaca frumoasa Cameron Diaz, alaturi de Jason Segel, cunoscut din serialul How I Met Your Mother. Acestia au oferit nota si recenzii proaste, criticand lipsa de umor pe care o are un film ce se vrea a fi o comedie.
 

 

In Romania, ambele filme pot fi vizionate in cinematografe.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

Intră în atmosfera de Paște cu Scrisorile Maicii Tereza

O dramă care explorează viața Maicii Tereza (Juliet Stevenson) prin prisma scrisorilor pe care aceasta le-a scris prietenului și consilierului sau spiritual, părintele Celeste van Exem (Max von Sydow), pe o perioadă de aproape cincizeci de ani.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies