marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rezultatul autopsiei lui Paul Walker: care a fost cauza mortii starului din Fast and Furious

Autopsia lui Paul Walker, starul seriei "Furios si iute", a relevat cauza mortii actorului. O autopsie a prietenului si consilierului financiar al lui Paul Walker, Roger Rodas, care se afla la volan in momentul in care autoturismul Porsche Carrera GT a intrat in copac, a fost si ea efectuata.

Rezultatul autopsiei lui Paul Walker: care a fost cauza mortii starului din Fast and Furious


Paul Walker ar fi putut supravietui initial accidentului de masina daca automobilul Porsche Carrera GT in care se afla nu ar fi luat foc. Starul din "Furios si iute" nu a murit in urma impactului, ci decesul a fost survenit in urma traumatismelor suferite si a ranilor cauzate de flacari, informeazaCNN.

Efectul combinat al leziunilor traumatice si termice a produs decesul lui Paul Walker, se arata in raportul preliminar al autopsiei efectuate de Departamentul de Medicina Legala din Los Angeles.


Prietenul lui Paul Walker, Roger Rodas, care conducea masina in momentul accidentului, a murit in urma "multiplelor leziuni traumatice", arata raportul autopsiei fostului pilot de curse. Raportul nu specifica insa daca Rodas era inca viu in momentul in care autoturismul a luat foc.


Autopsiile lui Paul Walker si Roger Rodas nu au fost efectuate de catre acelasi medic, ceea ce ar putea insemna ca decesele celor doi ar fi putut sa nu fie in mod semnificativ diferite, a sustinut asistentul-sef al Departamentul de Medicina Legala din Los Angeles, Ed Winter, citat de CNN.

 



Raportul complet al autopsiei lui Paul Walker si a lui Roger Rodas va fi facut public in cateva saptamani.


Actorul american Paul Walker, în vârstă de 40 de ani, cunoscut pentru rolurile sale din franciza "Furios şi iute/ The Fast and The Furious", a murit, sambata dupa-amiaza (ora locala), intr-un accident de automobil, in Santa Clarita, California.


Paul Walker si-a inceput cariera de tanar, fiind protagonistul mai multor reclame. In 1986, el a debutat intr-un rol in filmul "Monster in the Closet".

 

 


Au urmat numeroase roluri in seriale TV, precum "Highway to Heaven", "Throb" si "Tanar si nelinistit". Incepand din 1998, acesta a primit tot mai multe roluri in filme precum "Varsity Blues" (1999), "The Skulls" (2000), "Timeline" (2003), "Flags of Our Fathers" (2006).


Actorul a devenit celebru jucand in franciza "Furios si iute/ The Fast and The Furious". Pe 13 decembrie 2013, va fi lansat, in Statele Unite ale Americii, lungmetrajul "Hours", in care Paul Walker are un rol important. El mai lucra la filmele "Brick Mansions" si "Furios si iute 7".

 

Sursa: Mediafax.ro

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies