marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Paul Walker, o moarte fulgeratoare care a indurerat lumea filmului: rolurile care l-au facut celebru si cele mai frumoase imagini din cariera sa

Regizorul primului film al seriei Fast and Furious si-a exprimat regretul pentru moartea tragica si timpurie a lui Paul Walker, acesta facand cateva declaratii emotionante despre tanarul actor.

Paul Walker, o moarte fulgeratoare care a indurerat lumea filmului: rolurile care l-au facut celebru si cele mai frumoase imagini din cariera sa


GALERIE FOTO Cele mai frumoase imagini din cariera lui Paul Walker

 

"Frumusetea sa tipic americana, forma lui fizica, sinceritatea cu care se apropia de personaj, exuberanta sa, personalitatea sa ne-au adus bucurie mie si celor din jurul lui", a declarat Cohen pentru Variety, adaugand ca: "Imi va lipsi pentru totdeauna".

 

 

 

Cohen si-a adus aminte de perioada in care au lucrat impreuna la drama The Skulls (2000). Cei doi s-au intalnit in vacanta de Craciun, cand regizorul incepuse sa lucreze la scenariul pentru The Fast and The Furious. Cohen i-a oferit rolul lui Brian O'Conner, iar Walker a acceptat imediat.

 

 

 

"A acceptat pe loc, nici nu a stat sa se gandeasca", a declarat Cohen, marturisind si ca: "Walker si Vin Diesel au fost perechea perfecta pentru mine".

 

"Imi place aciunea. Sunt inca un baiat mare. Zilele mele favorite sunt cele in care ajung sa joc intr-un film ca acesta si trebuie sa alerg, sa dobor oameni in jurul meu si sa sar peste garduri", declara Paul Walker in 2009, in timpul conferintei de presa pentru lansarea Fast & Furious.

 

 

 

Obtinerea rolului din franciza Fast and Furious a reprezentat relansarea carierei pentru Paul Walker care, in 2000, atunci cand i s-a propus sa faca parte din distributia seriei, intrase intr-un con de umbra.

 

 

Chiar daca nu a aparut in cea de-a treia parte, notorietatea sa la nivel mondial crestea din ce in ce mai mult, transformandu-se intr-un adevarat erou international. Aparitiile sale in Fast & Furious, Fast Five si in Fast & Furious 6 nu au facut decat sa-l ajute sa-si consolideze statutul de star de la Hollywood, statut care se va intari si in vara viitoare, atunci cand va fi lansata cea de-a saptea parte a francizei la care deja Paul Walker filmase numeroase secvente.

 

Paul Walker la debutul sau cinematografic, in Monster In The Closet (1986)


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies