marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rhys Ifans, inspirat de dependentii de droguri pentru rolul lui Soparla din The Amazing Spider-Man. Vezi un preview de 4 minute al filmului

Rhys Ifans care ajunge pe marile ecrane in Romania in luna iulie cu blockbusterul The Amazing Spider-Man le-a povestit ziaristilor de la The Sun cat de dificiel au fost la filmarile pentru el si cum a fost ajutat sa se transforme in Soparla.

Rhys Ifans, inspirat de dependentii de droguri pentru rolul lui Soparla din The Amazing Spider-Man. Vezi un preview de 4 minute al filmului

 


Rhys Ifans il interpreteaza pe Dr Curt Connors in filmul care reia aventurile super eroului Marvel Spider Man, de aceasta data jucat de Andrew Garfield.  Pelicula regizata de Marc Webb revine pe marile ecrane la 5 ani de la ultimul film al seriei, Spider-Man 3 cu Tobey Maguire si Kirsten Dunst.

Doctorul Curt Connors este un savant care in urma unor experimente ajunge sa se transforme intr-o soparla de aproape 3 metri.

Transformarea lui Rhys  in Soparla a necesitat ore intregi de machiaj, uneori chiar 7-8 ore si ajutorul unei tehnologii speciale numite computer-generated imagery.

"4 artisti ma ajutau timp de 7-8 ore sa ma transform in personajul meu. Imi lipeau de corp bucati din silicon pe care le pictau pentru a fi asemanatoare cu solzii unei reptile. Puteam sa vad in slow motion cum ma transformam in reptila" a spus actorul.

 

Actorul galez a povestit ca s-a inspirat de la dependentii de droguri pentru a intra in rolul lui Soparla. Doctorul Curt Connors are o dependenta asemanatoare consumatorilor de metamfetamine.
 

Rhys Ifans, in varsta de 44 de ani, a dezvaluit ca asculta pe platouri cantecul "Heroin" al celor de la The Velvet Underground. Problema sa cea mai mare a fost insa costumul greoi si dur al lui Soparla care i-a iritat coapsele si l-au facut sa mearga ca un cowboy timp de cateva saptamani.

Noul film  The Amazing Spider-Man urmareste aventurile lui Peter Parker, care gaseste un indiciu ce il poate face sa inteleaga de ce parintii sai au disparut atunci cand era mic.Drumul sau il duce la Oscorp, in laboratorul doctorului Curt Connors (Rhys Ifans), fostul partener al tatalui sau, unde intra in conflict cu alter ego-ul doctorului, Soparla.
 

In The Amazing Spider-Man o putem vedea si pe Emma Stone, care interpreteaza rolul lui Gwen Stacy, prima dragoste a lui Peter Parker. Din distributie mai fac parte Denis Leary, Campbell Scott, Sally Field si Martin Sheen.


Rhys care a mai jucat in filme ca Notting Hill, Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1, Anonymous a povestit ca a fost incantat sa joace rolul personajului negativ.


"Ceea ce m-a fascinat la acest personaj este faptul ca nu este doar un raufacator ce ajunge sa se confrunte cu Spider-Man. El are si o relatie emotionala cu Spider-Man. Este un om de stiinta inteligent care doreste sincer sa ajute milioane de oameni ce ajung sa-si piarda o mana sau un picior. Din nefericire, alege sa testeze medicamentele pe sine, asa ca ajunge sa aiba o reactie asemanatoare celor dependenti de metamfetamine."


"Cand am turnat scena in care Conners isi vede intaia oara mana se reptila regizorul a dat drumul piesei Heroin al celor de la The Velvet Underground, cantata de Lou Reed. Este un cantec frumos despre dependenta, stii versurile <<It’s my life, and it’s my wife>> iar scena a iesit foarte emotionanta."

Rhys care si-a castigat o reputatie de petrecaret in ultimii ani a recunoscut ca este dependent de nicotina.


Un preview de patru minute, numit de Sony "super preview", pentru The Amazing Spider-Man a fost lansat acum cateva saptamani. The Amazing Spider-Man va intra si cinematografele din Romania pe 6 iulie 2012.

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies