marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ride Along: filmul de actiune cu Dragos Bucur este lider de box-office in SUA pentru a treia saptamana consecutiv

Comedia "Un politist si jumatate / Ride Along", din a carei distributie face parte si actorul roman Dragos Bucur, isi mentine pozitia de lider in box office-ul nord-american, cu incasari de 12,3 milioane de dolari..

Ride Along: filmul de actiune cu Dragos Bucur este lider de box-office in SUA pentru a treia saptamana consecutiv

In noua productie a regizorului Tim Story, care a realizat comedia "Poarta-te ca o doamna, gandeste ca un barbat/ Think Like a Man" (2012), un tip caruia-i turuie gura incontinuu (Kevin Hart) tine neaparat sa mearga macar o data in patrulare pe strazile din Atlanta cu fratele iubitei sale, un politist caruia-i sare tandara foarte usor (Ice Cube). Odata ce acesta accepta sa fie insotit de viitorul lui cumnat, cel din urma se vede nevoit sa faca tot posibilul sa supravietuiasca in cele mai nebunesti 24 de ore din viata lui. De asemenea, in filmul "Ride Along", care a intrat in cinematografele romanesti pe 24 ianuarie, joaca si actorul Dragos Bucur. In total, la nivel global, filmul a strans incasari de 93 de milioane de dolari, insa nu a fost lansat pe foarte multe piete internationale, iar din cifra totala, 92 de milioane provin din cinematografele americane.

 

Locul al doilea in box office-ul nord-american este ocupat de filmul de animatie "Frozen/ Regatul de gheata", regizat de Chris Buck si Jennifer Lee, cu incasari de 9,3 milioane de dolari, conform datelor oferite de boxofficemojo.com. Atunci cand o profetie malefica scufunda un intreg regat intr-o iarna vesnica, tanara Anna va trebui sa faca echipa cu Kristoff, un alpinist plin de curaj, pentru a porni in cautarea Craiesei Zapezii, singura care ar putea pune capat blestemului. Calatoria le va scoate in cale troli, un amuzant om de zapada pe nume Olaf, fiinte magice, dar si o multime de pericole. Vocile personajelor principale din filmul "Regatul de gheata" sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel si Josh Gad. Pe 1 februarie, acest film a fost desemnat cel mai bun film de animatie, la cea de-a 41-a gala Annie Awards, din Los Angeles, distinctii ce recompenseaza cele mai bune productii animate de cinema si televiziune.

 


Comedia "Acel moment penibil/ That Awkward Moment", de Tom Gormican, debuteaza direct pe locul al treilea, cu incasari de 9 milioane de dolari. Filmul surprinde trei prieteni (Michael B. Jordan, Miles Teller, Zac Efron) aflati, fiecare dintre ei, in relatii romantice, care se se confrunta cu acel moment delicat care ii face sa se intrebe, mai devreme sau mai tarziu: "deci... incotro se indreapta chestia asta?".

 

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies