marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr. ajunge presedintele Statelor Unite. Cei mai populari 10 actori-presedinti americani

Robert Downey Jr negociaza cu Warner Bros pentru un rol principal in comedia El Presidente care va fi regizata de Jay Roach scrie digitalspy.co.uk.

Robert Downey Jr. ajunge presedintele Statelor Unite. Cei mai populari 10 actori-presedinti americani

Filmul il va aduce pe Robert Downey Jr,  ajuns in atentia fanilor in ultimii ani cu filme ca Tropic Thunder, Iron Man, Sherlock Holmes, The Avengers intr-un rol inedit - cel de presedinte al Statelor Unite.


Comedia "El Presidente" se va centra in jurul unui agent secret zelos - rol care i-a fost atribuit de presa americana lui Tom Cruise. Acesta trebuie sa-l apare pe cel mai vulgar si incompetent presedinte american - Robert Downey Jr. Atunci cand viata presedintelui este amenintata, cei doi trebuie sa invete cum sa "lucreze" unul cu celalalt.


Warner Bros anunta acest film inca din 2010 cand alaturi de Tom Cruise se zvonea numele lui Jack Nicholson.


In aceasta Luna Robert Downey Jr a reluat rolul lui Tony Stark/Iron Man in blockbusterul The Avengers care a facut deja incasari de un miliard de dolari. Tom Cruise va lansa in aceasta vara comedia Rock of Ages unde joaca rolul unui star rock .


Fanii cred ca rolul de presedinte american i s-ar potrivi de minune lui Robert Downey Jr cunoscut pentru personalitatea sa spumoasa. Actorul s-ar adauga astfel unei galerii de actori celebri pentru portretizarea "celui mai puternic om din lume": Harrison Ford, Morgan Freeman, Michael Douglas, Frank Langella sau Danny Glover.

 

Vezi aici galeria foto cu cei mai populari 10 actori-presedinti


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies