marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr le da sperante fanilor: actorul a declarat ca negociaza cu cei de la Marvel pentru Iron Man 4

Robert Downey Jr. isi tine fanii pe jar. Invitat in emisiune la Ellen DeGeneres, actorul de 49 de ani a discutat si despre un viitor proiect, Iron Man 4. Insa, declaratiile sale au fost oarecum evazive.

Robert Downey Jr le da sperante fanilor: actorul a declarat ca negociaza cu cei de la Marvel pentru Iron Man 4


Robert Downey Jr. se fereste sa ofere un raspuns concret despre un posibil film Iron Man 4. Daca in urma cu cateva saptamani declara ca nu exista nici un fel de discutie si ca nu intra in planurile Marvel, acum, actorul a declarat ca au existat discutii si negocieri.

"Stiu ca vor fi multe filme Marvel in viitor, si ei stiu cel mai bine cum sa le faca de succes. Iar acum suntem in mijlocul negocierilor". Ellen DeGeneres l-a intrerupt. "Pentru Iron Man 4, nu?.", iar dupa cateva secunde, actorul a zambit si a raspuns. "Da..."

 

Aceste declaratii vin la o saptamana dupa ce a declarat intr-un interviu ca ar fi dispus sa faca si al patrulea film din seria Iron Man daca Marvel l-ar anagaja pe Mel Gibson ca regizor, insa mai mult ca o gluma. "Am alte proiecte in cap pentru mine si Mel. Dar in curand va vom oferi raspunsurile la intrebarile despre Iron Man 4".

 

 

 

Fanii sunt inca nedumeriti si asteapta un comunicat oficial si din partea celor de la Marvel. In urma cu cateva saptamani, Downey declara altceva. "Nu exista planuri pentru Iron Man 4." a spus acesta pentru Variety. Intrebat daca exista un actor care sa il inlocuiasca, acesta a raspuns: "Ar fi o idee sa fiu eu directorul de casting, nu? Imi place ideea asta, ca as decide eu". Iron Man 3 a reusit o perfomanta incredibila in box-office, cu 1.2 miliarde de dolari si este unul dintre cele mai profitabile filme din toate timpurile.

 

Urmatoarea data cand Robert Downey Jr va imbraca armura lui Iron Man va fi in The Avengers: Age of Ultron, ce se va lansa pe 3 martie 2016.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies