marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr. lider de box-office: ce incasari a facut Sherlock Holmes: A Game of Shadows, unul din cele mai asteptate filme din 2011

In acest weekend, americanii s-au putut bucura de lansarea unuia dintre cele mai asteptate filme din 2011, Sherlock Holmes: A Game of Shadows. Robert Downey Jr. si Jude Law au cucerit box-office-ul, ocupand prima pozitie.

Robert Downey Jr. lider de box-office: ce incasari a facut Sherlock Holmes: A Game of Shadows, unul din cele mai asteptate filme din 2011

In primul weekend, Sherlock Holmes: A Game of Shadows a strans incasari de 40 de milioane de dolari in SUA.  Chiar daca erau asteptate sume mai mari, filmul regizat de Guy Ritchie a debutat promitator, dupa doua dintre cele mai slabe weekenduri din ultimii ani la nivel de incasari. In 2009, primul film Sherlock Holmes a avut un debut mai bun, cu 62 de milioane de dolari in SUA.


Sherlock Holmes: A Game of Shadows
continua povestea celui mai faimos detectiv din lume - Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) si a bunului sau prieten Dr. Watson (Jude Law) care pornesc in infruntarea celui mai mare dusman al lor - geniul criminal Moriarty (Jared Harris).

 

Filmul va putea fi vazut si in Romania, incepand cu 23 decembrie 2011.

 

A doua pozitie in box-office a fost ocupata de Alvin and The Chipmunks: Chipwrecked, care a strans 23.5 de milioane de dolari. Suma este considerata modesta, avand in vedere  ca celelalte doua filme din serie au avut fiecare incasari de peste 40 de milioane de dolari la lansare. Noile aventuri ale veveritelor simpatice au adus in sali un public format din tineri sub 25 de ani si in special, femei.

 

A patra misiune imposibila a lui Tom Cruise a intrat  pe podium in box-office. Mission: Impossible - Ghost Protocol a facut in acest weekend 13 milioane de dolari in SUA, dar filmul urmeaza sa fie lansat in mai multe tari incepand cu 21 decembrie. Peste ocean, filmul lui Tom Cruise a strans 68 de milioane de dolari, castigand astfel la nivel mondial 81 de milioane de dolari.

 

 

 

Cu 20 de staruri de prima mana, New Year's Eve se astepta a fi un succes de casa, insa filmul regizat de Gary Marshall nu a fost bine primit nici de critici, nici de public. In al doilea weekend, a cazut pe locul 5 si a strans doar 7 milioane de dolari incasari in SUA.

 

 

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies