marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Downey Jr. va controla o armata de oameni de otel. Vezi imagini noi din Iron Man 3

Cu toate ca n-o sa-l vedeti pana in 2013, noul costum al Omului de Fier este mai auriu ca niciodata.

Robert Downey Jr. va controla o armata de oameni de otel. Vezi imagini noi din Iron Man 3


Au fost lansate online imagini noi cu armurile lui Iron Man (Robert Downey Jr) si Iron Patriot, cel despre care se spune ca va fi unul dintre dusmanii lui Tony Stark in urmatorul film. Pelicula se filmeaza in aceasta perioada in Miami.


Trilogia "Iron Man" este bazata pe benzile desenate cu acelasi nume realizate de Larry Lieber si desenate de Don Heck si Jack Kirby. Noile imagini au generat un mare interes pentru fani datorita aparitiei lui Iron Patriot. Iron Patriot este unul dintre dusmanii notorii ai lui Iron Man. In benzile desenate, personajul negativ din Omul-paianjen, Norman Osborn asambleaza o veche armura a lui Iron Man pictata in culorile Capitanului America si devine Iron Patriot.


Ce se va intampla in Iron Man 3?  Guy Pearce va juca rolul unui genetician pe nume Aldrich Killian care dezvolta o tehnologie pe care o vinde teroristilor. Serul experimental Extremis, care a imbunatatit abilitatile armatei conduse de Mandarin ( Ben Kingsley) il pune pe Tony in situatia de a crea un costum suficient de rezistent in fata noului inamic. Tony Stark, geniu, miliardar, playboy, filantrop, asa cum se prezinta personajul,  ajunge sa controleze o mica armata proprie de oameni de otel, astfel ca in Iron Man 3 vom avea parte se pare de 40 de Iron Man-i.



Iron Man 3 este regizat de Shane Black fiind bazat pe un scenariu scris de el si Drew Pearce, avand in distributie nume ca Robert Downey Jr., Ben Kingsley, Don Cheadle, Gwyneth Paltrow, Guy Pearce, Jon Favreau, Rebecca Hall, Cobie Smulders, William Sadler, James Badge Dale si vocea lui Paul Bettany.

In august actorul american Robert Downey Jr, in varsta de 47 de ani, s-a accidentat la glezna pe platourile de filmare ale celui mai nou film "Iron Man" iar productia a fost oprita timp de cateva zile.Iron Man 3 va ajunge in cinematografe incepand cu data de 3 Mai 2013, Thor 2 in 8 Noiembrie 2013, Captain America 2 in 4 Aprilie 2014 si probabil, Guardians Of The Galaxy la 1 August 2014.
 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies