marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson a lansat ultimul trailer Twilight din istorie fara Kristen Stewart

Intreaga distributie de la Twilight Saga: Breaking Dawn—Part 2, insa fara Kristen Stewart, a lansat ultimul trailer oficial al francizei in cadrul galei MTV Music Video Awards in aceasta dimineata in Los Angeles.

Robert Pattinson a lansat ultimul trailer Twilight din istorie fara Kristen Stewart


Robert Pattinson, Taylor Lautner si Peter Facinelli au fost chemati pe scena pentru a prezenta ultimul trailer al francizei care de 4 ani a cucerit inimile a milioane de tineri de pretutindeni.


Numele lui Kristen Stewart nu a fost pomenit de colegii din film, actrita fiind prezenta in aceasta perioada la Festivalul de Film de la Toronto. In apararea ei dupa scandalul care a dus la despartirea de Robert Pattinson a sarit actorul Kevin Hart, una din gazdele show-ului. "Toata lumea e suparata pe Kristen Stewart pentru ca a facut o greseala. Ok, a avut o aventura cu regizorul de la Snow White and the Huntsman. S-a terminat. Treceti peste asta" a declarat acesta.

Al cincilea film, Saga Amurg: Zori de Zi - Partea II o va aduce in prim plan pe Bella (Kristen Stewart) in postura de vampir, iar povestea se va centra in jurul copilului cuplului, Renesmee (Mackenzie Foy), care este jumatate om-jumatate vampir. Filmul ajunge in Romania pe marile ecrane pe 16 noiembrie.

 

Fanii ar putea avea parte de o surpriza de proportii la final, dupa ce Robert Pattinson a dezvaluit ca finalul filmului e diferit de cel din cartile autoarei Stephenie Meyer.

 

Desi deznodamantul productiei nu a fost dezvaluit, acesta urmand sa iasa la iveala in momentul in care filmul va ajunge in cinematografe, mai multe persoane din echipa si-au exprimat entuziasmul cu privire la noul final al povestii, un final care se pare ca nu coincide cu cel din cartea dupa care a fost realizata pelicula.


 

Get More: 2012 VMA, Artists.MTV, Music

 

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies