marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson aproape de rolul carierei. Ce sanse are sa joace cu Leonardo DiCaprio, Alexander Skarsgard sau Ryan Gosling intr-un mega film

Steven Soderbergh vrea sa dea lovitura cu un nou film in 2012. Regizorul cauta in acest moment actorul potrivit pentru rolul principal din "The Man from U.N.C.L.E", o adaptare dupa serialul TV din anii '60, despre lumea spionilor din timpul Razboiului Rece.

Robert Pattinson aproape de rolul carierei. Ce sanse are sa joace cu Leonardo DiCaprio, Alexander Skarsgard sau Ryan Gosling intr-un mega film

Asa cum era de asteptat, Soderbergh cauta numai actori de prima mana. Dupa ce George Clooney a parasit proiectul, nume ca Leonardo DiCaprio, Alexander Skarsgard sau Ryan Gosling au fost luate in considerare pentru rolul principal.

Dar un alt candidat supriza ar putea prelua rolul: Robert Pattinson. Studiourile Warner Bros se gandesc la optiunea de a-l coopta pe actorul devenit celebru dupa aparitia in Saga Amurg. Pattinson ar putea da lovitura carierei sale daca obtine un rol in acest film.

Joseph Gordon-Levitt, Ryan Reynolds, Bradley Cooper, Christian Bale, Brad Pitt, Jude Law, Rusell Crowe sau Matt Damon sunt alte nume mari luate in considerare pentru acest film.


Actiune filmului ii aduce in prim plan de spionul american Napoleon Solo si spionul rus Illya Kuryakin, care au lucrat pentru U.N.C.L.E. (United Network Command for Law and Enforcement) impotriva  unei organizatii, T.H.R.U.S.H (Technological Hierarchy for the Removal of Undesirables and the Subjugation of Humanity).

Initial, Soderbergh a dorit un singur nume mare pentru rolul principal al spionului american, dar dupa plecarea lui Clooney, Warner Bros a venit cu noi sugestii si pentru rolul secundar.

Soderbergh s-a intalnit cu Joel Kinnaman pentru a-i propune sa preia rolul spionului rus. Actorul suedez va aparea pana la sfarsitul anului in doua filme, in horrorul "The Darkest Hour" si thriller-ul "The Girl With The Dragon Tattoo" al lui David Fincher.

Despre sansele lui Robert Pattinson de a apuca un rol in acest film, acestea par infime, avand in vederea lista de nume mari pe care regizorul si Warner Bros o au, dar simpla propunere pentru pelicula lui Soderbergh este un pas inainte pentru cariera celui mai popular vampir de pe marile ecrane.:)

 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies