marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Leonardo DiCaprio se transforma intr-un expert in arte martiale in Satori, o noua serie cu spioni

Cel mai bine platit actor din 2010, Leonardo DiCaprio va avea rolul principal intr-un mega proiect pentru care cei de la Warner Bros au achizitionat recent drepturile.

Leonardo DiCaprio se transforma intr-un expert in arte martiale in Satori, o noua serie cu spioni

Romanul de mare succes al lui Don Winslow, "Satori" va fi adaptat pentru marele ecran de Warner Bros. scrie deadline.com.  Actorul de 36 de ani va fi implicat in proiect ca actor si producator alaturi de compania sa Appian Way.

Leonardo DiCaprio va juca rolul lui Nicholai Hel, un occidental crescut in Japonia in perioada de dupa Cel De-al Doilea Razboi Mondial care invata arta negotului de la tatal sau si care ajunge un specialist in artele martiale. Atunci cand tatal sau este condamnat pe nedrept la moarte, el ii apara onoarea si il ucide. Ajunge in inchisoare de unde este recrutat de CIA pentru a ucide un politician.


Producatorii isi doresc ca thrillerul sa faca parte dintr-o trilogie in stilul seriei Bourne cu Matt Damon. La sfarsitul anului  2011, actorul va aparea pe marile ecrane in J.Edgar, in regia lui Clint Eastwood si in care il va intruchipa pe omul care a pus bazele FBI-ului. Cu acest rol este favorit la Oscar, avand mari sanse sa obtina prima statueta din cariera sa.

DiCaprio filmeaza in aceasta perioada  sub comanda regizorului Baz Luhrmann adaptarea cinematografica - The Great Gatsby iar in 2012 va incepe sa lucreze alaturi de Tarantino la mult asteptatul western Django Unchained unde  ii va avea colegi pe Samuel L. Jackson si Christoph Waltz.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies