marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robert Pattinson este iubitul lui Carey Mulligan. Cele 4 filme pe care actorul le pregateste dupa finalul lui Twilight

Spre deosebire de Kristen Stewart care pentru moment nu mai are nici un film nou anuntat in mod cert dupa finalul seriei Twilight cu Saga Amurg: Zori de zi - Partea II ce se va lansa in aceasta toamna, Robert Pattinson este bombardat cu proiecte noi.

Robert Pattinson este iubitul lui Carey Mulligan. Cele 4 filme pe care actorul le pregateste dupa finalul lui Twilight


In varsta de 26 de ani, Robert Pattinson va juca in thrillerul Hold on me unde va il va interpreta pe iubitul lui Carey Mulligan. Filmul regizat de James Marsh (Man On Wire) se inspira dintr-o poveste reala - cea a unui cuplu care rapeste pe cel mai bogat om din oras, insa aventura lor nu merge conform planului. Carrey Mullingan o va juca pe Nancy o femme fatale care decide alaturi de partenerul ei Danny sa-l rapeasca pe cel mai bogat om din oras pe care il ascunde intr-o cutie de lemn. Robert Pattinson va fi Jimmy marea dragoste a lui Carey Mulligan.


In varsta de 26 de ani, actrita britanica Carey Mulligan a devenit celebra gratie rolului din filmul "An Education", pentru care a fost nominalizata la premiile Oscar. Ea mai jucat in continuarea lungmetrajului "Wall Street" - "Wall Street: Banii sunt facuti sa circule"-, si in dramele "Never let me go/ Sa nu ma parasesti", o adaptare a unui roman de Kazuo Ishiguro, alaturi de Keira Knightley, "Cursa/ Drive", cu Ryan Gosling, si "Rusine/ Shame", de Steve McQueen, cu actorul Michael Fassbender. Totodata, Carey Mulligan interpreteaza rolul lui Daisy Buchanan in adaptarea 3D a romanului "Marele Gatsby/ The Great Gatsby", care se va lansa in vara lui 2013.

Hold on me va fi al patrulea film pe care Robert Pattinson il va filma in urmatorii doi ani. Dupa terminarea seriei Twilight in aceasta toamna, actorul va incepe filmarile alaturi de Guy Pearce la drama The Rover, un western apocaliptic in regia lui David Michôd. Tot in 2013 actorul incepe productia la drama biografica Queen of the Desert, un film scris si regizat de Werner Herzog si unde Pattinson va juca alaturi de Naomi Watts. In acest film Robert Pattinson il va juca pe T.E. Lawrence, un ofiter britanic, care va deveni cunoscut ulterior sub numele de Lawrence al Arabiei. Filmul va descrie viata lui Gertrude Bell ( Naomi Watts) - scriitoare, arheoloaga, exploratoare si politiciana pentru Imperiul Britanic.  Tot de anul viitor Robert Pattinson va juca in thillerul Mission: Blacklist rolul lui Eric Maddox, un agent militar care a condus operatiunea de cautare a dictatorului irakian. Filmul bazat pe cartea lui Maddox "Mission: Blacklist" este produs de Erik Jendresen ("Band of Brothers", "Otis") si regizat de Jean-Stephane Sauvaire ("Johnny Mad Dog").


Ultimul film din franciza Twilight - Saga Amurg: Zori de zi - Partea II  va avea premiera pe 16 noiembrie 2012. Din distributie fac parte Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser. Filmul cu un buget de 132 de milioane de dolari a fost regizat de Bill Condon.

 



Modifică setările cookies