marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Prima imagine cu Kristen Stewart si Robert Pattinson dupa scandalul care i-a patat imaginea actritei: cei doi s-au afisat impreuna inainte de lansarea ultimul film Twilight

Unul dintre cele mai mediatizate cupluri de la Hollywood, Kristen Stewart si Robert Pattinson, este din nou in centrul atentiei. Cei doi au fost surprinsi impreuna dupa cateva luni de la despartirea din cauza infidelitatii lui Kristen Stewart.

Prima imagine cu Kristen Stewart si Robert Pattinson dupa scandalul care i-a patat imaginea actritei: cei doi s-au afisat impreuna inainte de lansarea ultimul film Twilight


GALERIE FOTO:  70 de imagini din viata lui Kristen Stewart!

 

 

Kristen Stewart (22 de ani) si Robert Pattinson (26 de ani) au fost surprinsi de papparazzi pentru prima data impreuna de la scandalul monstru care a tinut prima pagina a tabloidelor. In vara, revista US Weekly a publicat imagini cu Kristen Stewart in care aceasta se saruta si era in ipostaze foarte apropiate cu Rupert Sanders, regizorul filmului Snow White and The Huntsman.

 

 

Actrita a recunoscut ca a avut o aventura cu regizorul si si-a cerut scuze in public, printr-o declaratie emotionanta, in care isi cerea iertare fata de iubitul ei Robert Pattinson. De atunci, cei doi nu au mai fost vazuti impreuna, iar Stewart a fost devastata de despartire.

 

Conform celor de la People, cei doi au fost vazut impreuna pentru prima data zilele aceasta intr-un bar din Los Angeles, alaturi de cativa prieteni. Cei de la revista People sustin ca starurile din Twilight ar forma din nou un cuplu, dupa ce surse apropiate celor doi au confirmat vestea pentru celebra revista.

 


 

GALERIE FOTO: Cele mai frumoase imagini cu Robert Pattinson si Kristen Stewart!

 

Actorii Robert Pattinson si Kristen Stewart, interpretii personajelor Edward Cullen si Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight", care aveau o relatie de lunga durata, dupa ce s-au cunoscut pe platourile de filmare, au decis sa se mute oficial impreuna, anul acesta. Insa, relatia dintre cei doi a fost puternic zguduita de aparitia in presa a unor articole potrivit carora Kristen Stewart a avut o legatura amoroasa de scurta durata cu regizorul Rupert Sanders. Ulterior, Robert Pattinson a parasit resedinta din Los Angeles in care locuia impreuna cu Kristen Stewart.

 

 

Insa, se pare ca Pattinson ar fi decis sa ii mai ofere o sansa fostei sale iubite, cu care a avut o relatie de 3 ani. Cei doi vor fi nevoiti sa apara impreuna pe covorul rosu in luna noiembrie, cand incepe turneul de promovare al ultimului film Twilight, Saga Amurg: Zori de zi - Partea II.

 

Ultima parte din serie este intens asteptata de fani, care vor avea ocazia sa o vada pentru prima data pe eroina Bella in ipostaza de vampir.

Saga Amurg: Zori de zi - Partea II  va avea premiera pe 16 noiembrie 2012. Din distributie fac parte Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Peter Facinelli, Ashley Greene, Kellan Lutz, Jackson Rathbone, Elizabeth Reaser. Filmul cu un buget de 132 de milioane de dolari a fost regizat de Bill Condon.

Primele patru filme din franciza de succes "Twilight" - "Amurg", de Catherine Hardwicke, "Saga Amurg: Luna Noua", in regia lui Chris Weitz, "Saga Amurg: Eclipsa", de David Slade, si "Saga Amurg: Zori de Zi - Partea I", de Bill Condon - au obtinut impreuna incasari de 2,5 miliarde de dolari.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies