marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robin Williams a improvizat atât de mult din „Doamna Doubtfire”, încât camerele de filmat au rămas fără rolă

Potrivit regizorului Chris Columbus, există încă 972 de cutii de imagini de la filmări în depozit: „A fost ceva de admirat.”

Robin Williams a improvizat atât de mult din Doamna Doubtfire , încât camerele de filmat au rămas fără rolă
Când camerele de filmat au pornit, iar Robin Williams a început să joace, nu mai era absolut nimic care să-l oprească. Potrivit regizorului Chris Columbus, regretatul și marele Robin Williams a improvizat atât de mult în timpul filmărilor la „Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit”/„Mrs. Doubtfire”, încât în timpul producției s-au acumulat aproape 2 milioane de metri de film.
 
Regizorul Chris Columbus a vorbit despre stocul de imagini într-un articol din „Business Insider” la cea de-a 30-a aniversare a filmului „Doamna Doubtfire”, dezvăluind că există aproape 1.000 de cutii cu imagini din filmul clasic în care Williams joacă rolul lui Daniel Hillard, un actor de voce recent divorțat care, pentru a rămâne aproape de cei trei copii ai săi, se deghizează în dădaca britanică Doamna Doubtfire. „Există aproximativ 972 de cutii cu imagini din Doubtfire - imagini pe care le-am folosit în film, secvențe, imagini din spatele scenei - într-un depozit undeva și am dori să angajăm un editor care să se ducă acolo și să se uite la toate acestea”, a declarat Columbus.


 
Columbus a declarat pentru „Business Insider” că speră să lanseze un documentar despre realizarea filmului „Mrs. Doubtfire”, cu scopul de a evidenția talentul comic unic al lui Robin Williams și procesul de lucru. „Există ceva special și magic în legătură cu modul în care și-a făcut treaba și cred că ar fi amuzant să aprofundăm acest lucru”, a explicat el. „Vreau să spun, sunt 2 milioane de metri de film în acel depozit, așa că ar putea fi ceva ce am putea face cu toate acestea.”



 
Se pare că o mare parte din acele filmări îl reprezintă pe Robin Williams improvizând. „Dacă ar fi astăzi, nu am termina niciodată”, a spus Columbus. „Dar, pe atunci, filmam pe peliculă, așa că, odată ce nu mai aveam film în cameră, îi spuneam lui Robin:«Nu mai avem film». Asta s-a întâmplat în mai multe rânduri“. Deși Williams consuma toată pelicula, era atât de amuzant, încât directorii studiourilor nu s-au supărat și „le plăcea ceea ce vedeau”. 

 
Williams a jucat în „Mrs. Doubtfire” alături de Sally Field, Pierce Brosnan și Harvey Fierstein. „A ajuns în punctul în care a trebuit să filmez întregul film cu patru camere de filmat, pentru a ține pasul cu el“, a explicat Chris Columbus. „Niciunul dintre noi nu știa ce avea de gând să spună atunci când începea, așa că am vrut să am o cameră pe ceilalți actori pentru a obține reacțiile lor. Pentru Pierce Brosnan și Sally Field, a fost destul de dificil să nu iasă din personaj.”



 
Filmul „Doamna Doubtfire, tăticul nostru trăsnit”/„Mrs. Doubtfire” este difuzat la Pro Cinema sâmbătă seara de la ora 20:30 și, în reluare, la ora 01:45 și duminică de la ora 12:00.

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies