marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Starul din Viper și Max Payne, James McCaffrey, a murit la 65 de ani

Actorul a închis ochii după o lungă bătălie cu cancerul.

Starul din Viper și Max Payne, James McCaffrey, a murit la 65 de ani
James McCaffrey, cunoscut mai ales pentru că a dat voce popularului personaj de jocuri video „Max Payne”, a murit după lungă suferință, anunță TMZ.com. Un reprezentant al starului a declarat că James McCaffrey a murit duminică, înconjurat de prieteni și familie. Ultima oară, medicii l-au diagnosticat cu mielom multiplu și, în cele din urmă, a cedat în fața bolii.

„Unul dintre protejații lui Dick Wolf („Swift Justice”), James McCaffrey a avut o carieră de succes de 35 de ani în televiziune și film. Format la Actor's Studio, nu și-a pierdut niciodată dragostea pentru crearea de personaje; cu toate acestea, aspectul său frumos l-a împins adesea spre roluri de prim-plan“, îl descrie reprezentantul său.
 
El a cunoscut faima odată cu rolul din serialul „Rescue Me”, unde l-a interpretat pe Jimmy Keefe timp de 56 de episoade, între 2004 și 2011. Alte seriale în care a jucat au fost: „Revenge”, „Beautiful People”, „Law & Order: SVU”, „As the World Turns”, „Swift Justice”, „Civil Wars”, „Canterbury's Law”, „Suits”, „Blue Bloods”, „Bluff City Law”, „She's Gotta Have It” și multe altele.


 
El a fost și unul dintre protagoniștii celebrului „Viper” din anii '90. Iar McCaffrey a jucat și în câteva filme importante – „The Truth About Cats & Dogs”, „The Big Take”, „A Gifted Man”, „American Splendor”, „She Hate Me” ... doar pentru a numi câteva.
 
Lui McCaffrey îi supraviețuiește soția sa, Rochelle Bostrom, și fiica sa, Tiernan
 
Vestea morții lui McCaffrey a început să se răspândească mai întâi printr-o postare a starului din „Entourage“ Kevin Dillon, care și-a onorat prietenul cu o fotografie cu amândoi și o amintire.



FOTO: Profimedia, Instagram


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies