marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Robotii invadeaza Romania in weekend: 3 motive pentru a vedea Real Steel cu Hugh Jackman. Vezi programul la cinema

Robotii invadeaza Romania in weekend: 3 motive pentru a vedea Real Steel cu Hugh Jackman. Vezi programul la cinema

Care sunt cele mai tari filme de la cinema din acest weekend? www.procinema.ro iti spune ce nu trebuie sa ratezi in acest sfarsit de saptamana.

Jason Statham revine in cinematografele din Romania cu thriller-ul cu spioni  Killer Elite: Infruntarea, impreuna cu  Robert de Niro si Clive Owen. Regizorul Gary McKendry a adus trio-ul perfect pentru un film de actiune captivant, in care Statham si Robert De Niro vor incerca sa il anihilzeze pe unul dintre cei periculosi asasini.

 

 

Tot in acest weeken, salile de cinema se vor transforma intr-un ring de box, in care roboti de o tona se vor bate intr-unul din cele mai asteptate filme ale anului, Real Steel cu Hugh Jackman . Efecte speciale superbe, o poveste in stil Rocky combinata cu Transformers si o coreografie de lupta senzationala semnata de un campion mondial Sugar Ray Leonard.


 

Loverboy, unul din cele mai premiate si aclamate filme romanesti are in sfarsit premiera si in Romania in acest  weekend. Ada Condeescu si George Pistereanu, care au castigat numeroase premii in cadrul mai multor festivaluri de film, aduc pe marile ecrane o poveste de dragoste pasionala, dar extrem de periculoasa.  Filmul regizat de Catalin Mitulescu este considerat printre cele mai bune filme lansate de romani din ultimii ani.

 

Daca nu ati apucat sa vedeti Melancholia , un film exceptional in regia maestrului Lars von Trier, mai aveti o sansa in acest weekend. Sfarsitul tragic al lumii este expus intr-o viziune originala de regizorul danez, Melancholia fiind unul dintre cele mai apreciate filme din acest an de la Festivalul de Film de la Cannes si care i-a adus superbei Kirsten Dunst premiul pentru cea mai buna actrita.


 


Steven Soderberg a adus o distributie exceptionala pentru cel mai recent film al sau Contagionin care este prezentat pericolul prin care trece o societate a viitorului, amenintata cu disparitia din cauza unei pandemii, provocata de un virus extrem de agresiv, ce face milioane de victime. Jude Law, Kate Winslet, Marion Cotillard, Laurence Fishburne, Matt Damon si Gwyneth Paltrow sunt numele mari pe care le puteti vedea in acest film.


 

 

Si daca aveti chef de senzatii tari, atunci nu trebuie sa ratati Noaptea rechinilor, un horror care promite mult suspans si efecte speciale foarte bine realizate.




CLICK aici pentru programul complet de la toate cinematografele din tara


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies