marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Real Steel a batut Rocky: cum a ajuns filmul despre box cu cele mai mari incasari la lansare

Povestea SFde box hi-tech plasat in lumea robotilor i-a cucerit pe americani. Cel mai recent film al lui Hugh Jackman a strans in prima saptamana de la lansarea in cinematografe, 27.3 milioane de dolari in toata lumea si a devenit filmul despre box cu cele mai bune incasari la debut.

Real Steel a batut Rocky: cum a ajuns filmul despre box cu cele mai mari incasari la lansare

CLICK AICI PENTRU A INTRA IN CONCURS SI A CASTIGA BILETE LA REAL STEEL!

Robotii batausi ai lui Hugh Jackman din Real Steel au fost un adevarat hit nu doar printre americani.


Povestea tatalui care se reuneste cu fiul instrainat si care ajuta un robot sa ajunga campion de box a reusit sa bata un record de 26 de ani. Cu 27 de milioane de dolari incasari in prima saptamana de la lansare, Real Steel a devenit filmul despre box cu cel mai bun debut depasind Rocky IV care facea in 1985, 20 de milioane de dolari.


Hugh Jackman i-a batut si pe George Clooney si Ryan Gosling a caror drama - The Ides of March cu incasari de 10.4 milioane de dolari s-a clasat pe locul 2 in box office. Filmul urmareste povestea lui Stephen Myers (Ryan Gosling), secretar de presa in staff-ul unui nou candidat la presedintie, politicianul Mike Morris (George Clooney). In timpul campaniei electorale, tanarul se va indragosti de o stagiara (Evan Rachel Wood), dar in acelasi timp va descoperi ca lumea lipsita de scrupule a politicii ii va narui toate idealurile.


Hitul de saptamana trecuta, povestea emotionanta a prieteniei dintre un pusti si un delfin fara coada,  Dolphin Tale cu Morgan Freeman, s-a clasat pe locul 3 cu incasari de 9.2 milioane de dolari.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA TOP 10 CELE MAI VIZIONATE FILME DIN ACEST WEEKEND IN SUA

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies