marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rodrigo Santoro, actorul care a creat cel mai inspaimantator personaj din seria filmelor 300: cum arata in realitate Xerxes si cat de mare e transformarea in rolul regelui zeu

In acest weekend, cinematografele din lumea intreaga vor fi invadate de spartani. 300: Rise of An Empire este o combinatie intre prequel si sequel al filmului 300, lansat in 2006, regizat de Zack Snyder. Eroii sunt cu noi, insa din primul film ramane regele-zeu - Xerxes, un personaj emblematic si misterios. Insa putini stiu cum arata actorul Rodrigo Santoro in realitate.

Rodrigo Santoro, actorul care a creat cel mai inspaimantator personaj din seria filmelor 300: cum arata in realitate Xerxes si cat de mare e transformarea in rolul regelui zeu

 

Dupa succesul nebun pe care l-a avut productia 300, cu Gerard Butler, Michael Fassbender si regizata de Zack Snyder, producatorii au intentionat sa faca si o continuare. Dupa mai multe discutii despre concept si dupa ce Gerard Butler a refuzat orice fel de implicare, iata ca fanii au ocazia sa vada in acest weekend cum arata 300: Rise of An Empire. Filmul nu respecta chiar normele si este o combinatie intre prequel si sequel, cu actiune care are loc in acelasi timp cu evenimentele din 300, dupa si inainte.

 

Spectaculoasa actiune prezinta confruntarea dintre generalul grec Temistocle si fortele invadatoare ale Persiei, conduse de Artemisia, comandantul necrutator al flotei navale. In expansiunea sa, imperiul persan pare de neoprit sub conducerea regelui-zeu Xerxes.


 


 
 
Stiind ca singura sa speranta de a infrange armata inamica este de a uni intreaga Grecie, Temistocle conduce atacul care are sa schimbe soarta natiunii. Din distributia filmului fac parte Sullivan Stapleton in rolul lui Temistocle si Eva Green in rolul Artemisiei, alaturi de Lena Headey ca regina spartana Gorgo, David Wenham in rolul lui Dilios, Andrew Tiernan interpreteaza personajul Ephialtes, Andrew Pleavin apare in rolul lui Daxos, iar Rodrigo Santoro joaca din nou rolul regelui nemuritor al Persiei, Xerxes.

 

Xerxes a fost de departe cel captivant si infricosator personaj din 300: Eroii de la Termopile, iar fanii au ocazia sa-l vada din nou. Insa, putini stiu cum arata actorul Rodrigo Santoro, cel care este complet transformat in regele zeu persan.

 

 

Rodrigo Santoro - Xerxes in 300                                                                  Rodrigo Santoro in 2011
 

 

Rodrigo Santoro este si preferatul fanilor pentru a relua rolul lui Xerxes pentru care a suferit o transformare dramatica in 2006.  Actorul brazilian de 37 de ani era de nerecunoscut in 300 alaturi de Gerard Butler si multi dintre iubitorii originalului 300 nici acum nu stiu cum arata in realitate  regele razboinic pe jumatate zeu.

 


 

 

Starul considerat de revista People unul dintre cei mai sexy barbati din lume in 2004 si 2006 a intrat in atentia Hollywoodului cu rolul din serialul Lost si a continuat cu cel din 300. A jucat in comedia romantica Love Actually ( unde era Karl) si l-a interpretat pe fiul lui Fidel Castro in Che, regizat de Steven Soderbergh. Cel mai cunoscut film al sau din ultimii ani este "I Love You Phillip Morris". In ultima vreme actorul a  aparut mai mult in productii braziliene. In 2013  a aparut alaturi de Arnold Schwarzenegger in thrillerul Last Stand.

 

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies