marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rolul carierei: cum ar arata Lindsay Lohan transformata in Elizabeth Taylor

Lindsay Lohan se pregateste de cel mai mare rol al ei din ultimii 3 ani: actrita a fost aleasa sa o joace pe legendara Elizabeth Taylor intr-un film de televiziune care va spune povestea relatiei turbulente pe care celebra actrita americana a avut-o cu Richard Burton.

Rolul carierei: cum ar arata Lindsay Lohan transformata in Elizabeth Taylor

In urma cu 6 ani, Lindsay Lohan a aparut pe coperta revistei Interview intr-o imagine in care o imita perfect pe Elizabeth Taylor in tinerete.  Problematica actrita s-a declarat onorata ca a primit un asemenea rol. Presa s-a intrebat insa daca este cea mai buna alegere tinand cont de faptul ca actrita nu a mai avut roluri serioase din 2009.
 

Filmul Liz & Dick,  produs de Lifetime, va prezenta povestea de dragoste dintre actorii Elizabeth Taylor si Richard Burton, care au fost casatoriti de doua ori: intre 1964 si 1974 si, din nou, intre 1975 si 1976.

Potrivit presei de la Hollywood, care nu de putine ori o ironizeaza pe tanara actrita din cauza exceselor si a scandalurilor din viata ei personala, Lindsay Lohan pare ca doreste sa se "specializeze" in ultima vreme in rolurile unor legende ale marelui ecran. Starleta americana a pozat recent intr-un pictorial pentru numarul din ianuarie/ februarie al revistei Playboy, a carui tema centrala a fost Marilyn Monroe.

Lindsay Lohan a fost considerata una dintre cele mai talentate actrite tinere de la Hollywood, cariera ei atingand un moment de varf in 2003 - 2004, cand a jucat in filmele "Vinerea traznita/ Freaky Friday" si "Fete rele/ Mean Girls".


Starleta americana, care incearca de cateva luni sa isi reconstruiasca cariera, dupa ce a pus capat problemelor ei cu justitia, a declarat la randul ei ca a admirat-o si respectat-o intotdeauna pe Liz Taylor, care a murit in martie 2011, la varsta de 79 de ani.


"Nu era doar o actrita incredibila, ci si o femeie extraordinara. Pentru mine, este o onoare faptul ca am fost contactata pentru a juca acest rol", a declarat Lohan.


Filmarile pentru acest lungmetraj TV, care se va intitula "Liz & Dick", vor debuta in luna iunie, la Los Angeles.Lindsay Lohan a fost eliberata, la sfarsitul lunii martie, de obligatia de se mai prezenta pentru a fi audiata periodic in fata Curtii Superioare din Los Angeles, dupa ce ajuns cu bine la finalul regimului de libertate conditionata care i-a fost impus in urma unui scandal din 2007.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies