marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rolul pentru care cele mai bune actrite de pe planeta au dat auditii. Anne Hathaway este coplesitoare in Mizerabilii

Producatorii musicalului Les Miserables au lansat o noua scena din filmul care are toate sansele sa fie vedeta  principala la Oscarurile din 2013.

Rolul pentru care cele mai bune actrite de pe planeta au dat auditii. Anne Hathaway este coplesitoare in Mizerabilii


Tom Hooper ataca din nou Oscarurile, de aceasta data cu un musical cu buget impresionant si cu o distributie pe masura: Anne Hathaway (Fantine); Amanda Seyfried (Cosette); Hugh Jackman (Jean Valjean); Russell Crowe (Inspector Javert); Sacha Baron Cohen (Monsieur Thénardier) si Helena Bonham Carter (Madame Thénardier). Povestea de eroism pe fundalul Revolutiei franceze din romanul lui Victor Hugo a fost ani la rand o senzatie pe Broadway iar cantecele au devenit celebre in toata lumea.


In noua imagine lansata de producatori Jean Valjean (Hugh Jackman) o gaseste pe strazile Parisului pe Fantine (Hathaway). Anne a fost laudata pentru sacrificiile sale pentru acest rol, dar si pentru interpretarea sa senzationala. 


Intrebat de ce este atat de asteptat acest film pretutindeni in lume regizorul Tom Hooper a raspuns intr-un interviu pentru MTV: "Pentru ca este prima data cand musicalul este transpus intr-un film. Cred ca lumea il asteapta datorita popularitatii sale imense: musicalul se joaca de peste 26 de ani si a fost vazut de peste 60 de milioane de oameni."


Amy Adams, Jessica Biel, Marion Cotillard, Kate Winslet si Rebecca Hall au fost cateva din actritele chemate la auditii pentru rolul lui Fantine.



"Toti actorii indiferent de nume au trebuit sa ajunga la auditii. Nu cred ca Russell Crowe a mai dat auditii pentru vreun film de multa vreme, insa pentru acesta a fost nevoit. Spre exemplu lista actritelor care au dat probe pentru rolul lui Fantine a fost incredibila. 6 dintre cele mai mari actrite din lume si-au dorit acest rol. Competitia a fost nebuna si toate au fost dispuse sa dea probe."


Anne Hathaway a pierdut peste 7 kilograme in doar trei saptamani, pentru a intra in rolul femeii dispusa la orice pentru a-si salva fiica - Cosette.
 


"Mi s-a parut minunat si un fel de justitie poetica atunci cand Anne Hathaway a obtinut rolul pentru ca si mama ei l-a jucat in musical atunci cand Anne era mica. "La prima zi de filmari a purtat chiar o jacheta a mamei sale" a mai declarat Hooper.


"Am fost norocos sa dau peste o distributie extraordinara si nici acum dupa ce am terminat de filmat nu-mi vine sa cred ca am reusit sa-i strangem pe toti. Sunt foarte mandru de toate interpretarile din film. Cand Anne canta I Dreamed a Dream este extraordinara. Interpretarea este coplesitoare. La filmari, toata echipa a fost impresionata. A avut parte de o calatorie extrem de dura si intensa."

 


"S-a oferit sa isi taie parul, pentru ca asta i se intampla personajului si a fost suta la suta dedicata in a duce pana la capat munca inceputa si pentru care s-a documentat impecabil. Nu cred ca am lucrat vreodata cu un actor mai bine pregatit in cea ce priveste cantitatea de timp – luni si luni – rezervata pregatirii pentru un rol" a povestit regizorul.


Si Hugh Jackman a trecut printr-o transformare fizica extrema. Actorul australian s-a declarat mandru ca a reusit sa fie adus in echipa pentru acest film: "Este vorba despre spiritul uman, despre abilitatea oamenilor de a deveni cea mai buna versiune a lor in ciuda destinului. Toata lumea se regaseste in asta".

Les Miserables  se va lansa in Romania in cinematografe pe 21 decembrie.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies