marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Romanca Marina Draghici realizeaza costumele pentru Black Sails, unul dintre cele mai de succes seriale din SUA

Scenografa romana Marina Draghici, care a colaborat si la serialul Homeland, a realizat costumele pentru cele opt episoade ale primului sezon din noul show TV Black Sails, cel care a inlocuit celebra serie Spartacus.

Romanca Marina Draghici realizeaza costumele pentru Black Sails, unul dintre cele mai de succes seriale din SUA

Creat de Jon Steinberg si Robert Levine, Black Sails a debutat la inceputul anului, bucurandu-se de o echipa de producatori executivi de exceptie din care fac parte Jon Steinberg, Brad Fuller, Andrew Form, dar si celebrul Michael Bay, cunoscut pentru realizarea filmelor Armageddon, Pearl Harbor, dar si seriei Transformers.

 

Black Stars este realizat ca prequel al romanului Treasure Island, scris de Robert Louis Stevenson, actiunea urmarind aventurile capitanului Flint si a prietenilor lui.



 

Din distributia serialului fac parte Toby Stephens, Tom Hopper, Jessica Parker Kennedy, Zach McGowan, Mark Ryan, Luke Arnold.

 

Marina Draghici este cea care semneaza designul costumelor pentru cele opt episoade ale primului sezon, regizat de Neil Marshall, Sam Miller, T.J. Scott, Marc Munden si Steve Boyum.



 

Romanca nu se sfla la prima experienta de acest gen, ea realizand costumele si pentru Elementary, dar si filmele Rage, Precious, Babylon Fields si The Grey Zone.

 

Marina Draghici este una din cele mai cunoscute si premiate scenografe din Statele Unite. Printre colaborarile ei cele mai de succes se numara si cea cu regizorul Andrei serban, cu care a realizat "Richard al III-lea", la Teatrul La MaMa din New York. Scenografa a mai lucrat si pentru Opera Nationala din Paris, avand la activ doua productii unde a conceput costumele - "Italianca in Alger" si "Indiile galante".


 

In 2009, Marina Draghici a obtinut cea mai importanta distinctie a teatrelor de pe Broadway: Premiul Lortel, pentru musicalul "Fela".

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies