marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ronan Keating a dat casting pentru filmul The Hobbit

Guillermo del Toro si Peter Jackson sunt in cautarea unui hobbit. Dupa ce au existat zvonuri ca Tobey Maguire este preferat pentru rolul principal, asta dupa ce fostul " om paianjen" a renuntat la sequel-ul Omul paianjen 4.
Ronan Keating a dat casting pentru filmul The Hobbit

Regizorul celebrei trilogii Stapanul inelelor, Peter Jackson, acum producatorul filmului The Hobbit care a intrat in preproductie, a dezmintit faptul ca Tobey Maguire va juca rolul lui Bilbo Baggins in acest film.

In schimb a aparut ca si posibil actor ce va interpreta rolul principal in The Hobbit, David Tennant. Acesta esteun actor britanic binecunoscut publicului din Anglia pentru rolul principal din serialulprodus de BBC - Doctor Who.

Acest lucru pare sa se confirme atata timp cat David a renuntat la un proiect al lui Jon Landis, filmul Burke & Hare, cu atat mai mult cu cat el nu a dat nicio explicatie de ce nu mai doreste sa joace in filmul lui Landis. Interesant este faptul ca David Tennant a renuntat la acest proiect, in timp ce Andy Serkis, cel care l-a interpretat pe Gollum in trilogia Stapanul inelelor, va urma sa-l inlocuiasca pe David in filmul lui Jon Landis.

In acelasi timp Ronan Keating, cunoscutul cantaret irlandez, cel care a facut parte din trupa Boyzone, a declarat recent ca a dat casting pentru filmul The Hobbit dar nu a spus foarte cert daca a fost sau nu ales. In schimb el se va muta curand cu toata familia la Los Angeles.


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies