marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rosario Dawson, declaratie surprinzatoare: "Nu am facut sex pana la 20 de ani"

Frumoasa Rosario Dawson a atras atentia in acest an cu thrillerul Trance, regizat de Danny Boyle, unde joaca rolul unui psihoterapeut, alaturi de James McAvoy. Actrita a fost laudata de presa, insa fanii nu pot uita scena in care apare complet goala. Actrita a debutat la 15 ani, intr-un film  controversat, despre care a vorbit de curand intr-un nou interviu.

Rosario Dawson, declaratie surprinzatoare: Nu am facut sex pana la 20 de ani

 

Intr-un interviu acordat pentru presa din strainatate, frumoasa actrita a vorbit despre productia pe care a filmat-o in 1995, Kids si despre rolul pe care l-a interpretat atunci. La vremea respectiva, Rosario avea doar 15 ani, iar personajul interpretat de ea era o tanara activa din punct de vedere sexual.


Daca in film, Rosario era o adolescenta rebela, in realitate lucrurile stateau cu totul diferit. "Mi-am pierdut virginitatea la 20 de ani. Mama mea m-a facut cand era foarte tanara, iar mie mi-a fost frica sa nu ajung ca ea", a marturisit actrita.

 


 

Kids a starnit controverse in anul lansarii din cauza subiectului.  Atat criticii, cat si publicul au fost ingroziti de violenta si de utilizarea drogurilor din film, precum si de subiect in sine. Un tanar diagnosticat cu HIV cauta intentionat sa infecteze adolescentele din jurul sau. Filmul a fost scris de Harmony Korine, pe cand avea doar 18 ani. In 2013, Korine a revenit in atentie cu Spring Breakers, o alta drama controversata si cu scene interzise minorilor. Rosario Dawson a debutat cu acest film, dupa ce producatorii au remarcat-o pe strada.

 

Rosario Dawson, care a implinit recent 34 de ani, a avut curajul sa renunte complet la haine in Trance, filmul fostului ei iubit, Danny Boyle. Actrita a declarat ca este mandra de acele scene pentru ca totul este artistic.

 


"Cand ma uit la acele scene, nu ma vad pe mine, o vad pe Elizabeth, personajul meu. Daca m-as vedea pe mine ar fi enervant, nu trebuie sa ma vad pe mine, ci personajul." Actrita a mai spus ca pana acum a evitat scenele de nuditate, pentru ca ii era teama.


"Sincer, am acceptat in acest caz, pentru ca era riscant si periculos pentru personaj si atunci, eram mai sigura pe mine. Eu intotdeauna aleg ce cred ca este mai bine pentru film. Daca nu era asa, ar fi fost ingrozitor sa filmez acele scene". a povestit vedeta pentru TorontoSun.

 


Rosario Dawson joaca rolul unui terapeut, care, cu ajutorul hipnozei il ajuta pe Simon (James McAvoy) sa descopere unde a ascuns un tabou pierdut. Insa, jocurile mintii sunt mai puternice, iar situatia se schimba radical. Intr-una din scene, actrita apare complet goala, inspirata de un tablou nud al lui Goya.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies