marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rosario Dawson s-a ras in cap pentru un nou rol: actrita va juca intr-o comedie alaturi de Chris Rock

Rosario Dawson a reusit sa impresioneze pe toata lumea cu schimbarea de look radicala. Actrite, care recent a putut fi vazuta in cinematografele din Romania in thrillerul Trance, pregateste un nou film pentru care a renuntat la o parte din podoapa capilara.

Rosario Dawson s-a ras in cap pentru un nou rol: actrita va juca intr-o comedie alaturi de Chris Rock

 

 

Devenita cunoscuta dupa rolurile din Man in Black II si Sin City, Rosario Dawson a jucat in cateva filme mai putin cunoscute, iar acum a revenit in prim plan cu proiectele pe care le pregateste pentru urmatoarele luni.

 

Printre acestea se numara si Finally Famous o comedie in care actrita de 34 de ani va aparea alaturi de Chris Rock. Frumoasa Dawson a fost surprinsa la inceputul acestei saptamani in timp ce filma pe Fifth Avenue, in Manhattan. Imbracata intr-o rochie albrastra cu imprimeuri florale, Rosario a atras atentia datorita coafurii sale destul de excentrice, aparand rasa pe jumatate de cap.

 

 

 

 

Filmul, care va fi regizat chiar de Chris Rock, aduce in prim plan povestea unui comediant, interpretat de Chris Rock care a renuntat la o cariera in stand-up pentru a-si cladi o viata normala. Acesta se logodeste cu personajul pe care il joaca Rosario Dawson.

 

"Rasul reduce stresul, calmeaza durerea, intareste sistemul imunitar, omoara cancerul si protejeaza inima", a declarat Dawson, incantata de ideea de a juca intr-o comedie.

 

Rosario Dawson va lansa alte doua filme, Chavez si Sin City: A Dame to Kill For, pe langa aceste doua productii, urmand sa mai lanseze si Parts Per Billion si Finally Famous.

 

Sursa foto: Getty


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies