marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rupert Sanders: omul din spatele productiei Snow White and The Huntsman va regiza filmul „Napoleon” pentru Warner Bros

Regizorul care anul trecut incanta fanii cu filmul fantasy „Snow White and the Huntsman” a semnat contractul cu Warner Bros pentru pelicula „Napoleon”, o biografie cutremuratoare a liderului francez .

Rupert Sanders: omul din spatele productiei Snow White and The Huntsman va regiza filmul Napoleon pentru Warner Bros


Napoleon este cunoscut datorita actiunilor sale care au influentat puternic politica europeana de la inceputul secolului al XIX-lea. A fost imparatul Frantei, a consolidat si a initializat multe reforme ale Revolutiei Franceze. Unul dintre cei mai buni conducatori militari ai tuturor timpurilor, a cucerit o mare parte din teritoriul Europei si s-a ocupat de modernizarea natiunii pe care o conducea.


Scenariul ce-l prezinta pe Napoleon ca un lider istoric cu o personalitate debordanta, a fost scris de Jeremy Doner, iar producatorul este Gianni Nunnari, cunoscut pentru aceiasi ipostaza din filmul „300”.


In urma succesului cu „Snow White and the Huntsman” ce i-a adus la nivel global 396.5 milioane de dolari, Sanders s-a implicat in multe proiecte, printre care „90 Church” si „The Kill List”.


Imaginea acestuia a fost puternic sifonata in 2012, dupa aventura pe care a avut-o cu Kristen Stewart. Cei doi au colaborat la Snow White and The Huntsman, insa relatia dintre ei a tinut prima pagina a tabloidelor. El era casatorit si cu familie, iar ea era intr-o relatie cu Robert Pattinson. Actrita va aparea si in partea a doua a filmului, insa va avea un nou regizor
 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies