marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Rush: Olivia Wilde a impresionat cu o tinuta provocatoare la premiera filmului, Chris Hemsworth si pilotii de Formula 1 au luat cu asalt Londra

Unul dintre cele mai asteptate filme ale acestui an, Rush, despre confruntarea celebrilor piloti de Formula 1, Nikki Lauda si James Hunt, a avut premiera in Londra. Pe covorul rosu au venit starurile filmului Chris Hemsworth, Daniel Bruhl, frumoasa Olivia Wilde, piloti de Formula 1 si fotomodelul Naomi Campbell.

Rush: Olivia Wilde a impresionat cu o tinuta provocatoare la premiera filmului, Chris Hemsworth si pilotii de Formula 1 au luat cu asalt Londra

Olivia Wilde si Naomi Campbell au facut furori pe covorul rosu purtand decolteuri extrem de generoase spre deliciul fotografilor prezenti la eveniment. Actrita apare in film si este sotia lui Chris Hemsworth, care-l joaca pe James Hunt.


Fiind actrita principala a filmului Rush, Olivia Wilde a profitat de prezenta la premiera peliculei din Marea Britanie pentru a marca inca o aparitie de impact optand pentru un sacou negru care lasa foarte putin loc imaginatiei intrucat nu purta nimic in plus pe dedesubt si o pereche de pantaloni in aceeasi culoare ceea ce  a atras cu siguranta toata atentia asupra ei.


Naomi Campbell i-a facut competitie Oliviei Wilde  intr-o rochie mini neagra adanc decoltata, care a atras imediat atentia fotografilor.O alta prezenta feminina impresionata a fost actrita romanca Alexandra Maria-Lara, care face si ea parte din distributia filmului Rush. Actrita si-a arata burtica de gravida pe covorul rosu si s-a pozat alaturi de actorul Sam Railey.

 

 

 


La premiera, Chris Hemsworth  a vorbit despre personajul sau si a facut comparatie cu un al rol sau, Thor, spunand ca „e putin diferit si putin similar intr-o maniera ciudata” adaugand ca „este o mare responsabilitate sa dai viata unui personaj real. Cred totusi ca desi Thor nu este o persoana adevarata, are fani care ii urmaresc povestea de mai bine de 60 de ani si care stiu mai multe despre el decat stiu eu, ceea ce a pus o mare greutate pe umerii mei.”


 Chris Hemsworth nu s-a jenat sa isi arate dragostea fata de sotia sa, Elsa Pataky, chiar pe covorul rosu, sub  ochii tuturor.  In cadrul premierei au mai fost prezenti si Peter Morgan, Daniel Bruhl, Alexandra Maria Lara-actrita cu origini in Romania- si desigur, regizorul Ron Howard.

 

 

 

Regizata de Ron Howard, pelicula Rush va prezenta viata si cariera fostului mare pilot de Formula 1 Niki Lauda interpretat de actorul german de origine spaniola Daniel Brühl  si lupta acestuia cu James Hunt (Chris Hemsworth), pilotul britanic care a fost cel mai redutabil rival al sau.
 

Olivia Wilde va juca rolul supermodelului Suzy Miller care s-a indragostit si casatorit cu pilotul britanic James Hunt ( Chris Hemsworth), un playboy notoriu, insa povestea de iubire a luat sfarsit atunci cand aceasta a inceput o aventura cu prietenul cel mai bun al lui Hunt - actorul Richard Burton. Se spune ca Burton care venea dupa al doilea mariaj cu Elizabeth Taylor ar fi cumparat-o pe Suzy cu un milion de dolari de la James Hunt intr-o controversata intelegere de divort.

 

 

 

 

 

 

 

Filmul va aparea in cinematografe din Romania pe 30 septembrie 2013.

 


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies