marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Trailer pentru Rush: Chris Hemsworth si infruntarea titanilor din Formula 1 intr-un film cu sanse la Oscar

Mult asteptatul trailer pentru Rush a fost lansat, iar filmul se anunta a fi promitator si cu sanse la Oscar. Pelicula, regizata de Ron Howard, aduce povestea cele mai legendare confruntari din Formula 1.

Trailer pentru Rush: Chris Hemsworth si infruntarea titanilor din Formula 1 intr-un film cu sanse la Oscar

 

Rush se anunta a fi o drama intensa, despre cea mai tare confruntare din Formula 1. Chris Hemsworth joaca cel mai greu rol din cariera sa pana acum, iar filmul este considerat de critici ca fiind cu potential in cursa pentru Oscar 2014. Din primul trailer, fanii au ocazia sa ii vada pe cei doi actori si evenimentele dramatice care s-au petrecut in  anii '70, in timpul Campionatului Mondial de Formula 1 din Fiji, atunci cand Niki Lauda a suferit un accident.

 

 

Rush este un film biografic ce urmareste viata si cariera fostului mare pilot de Formula 1 Niki Lauda interpretat de actorul german de origine spaniola Daniel Brühl, in timp ce Chris Hemsworth ii va juca pe James Hunt, pilotul britanic care a fost cel mai redutabil rival al lui Niki Lauda. Regia ii apartie lui Ron Howard, omul din spatele unor filme impresionate ca A Beautfiul Mind, Frost/Nixon, Apollo 13 sau The Da Vinci Code.
 

 


Din distributie face parte si frumoasa Olivia Wilde, care va juca rolul supermodelului Suzy Miller care s-a indragostit si casatorit cu pilotul britanic James Hunt ( Chris Hemsworth), un playboy notoriu, insa povestea de iubire a luat sfarsit atunci cand aceasta a inceput o aventura cu prietenul cel mai bun al lui Hunt - actorul Richard Burton. Se spune ca Burton care venea dupa al doilea mariaj cu Elizabeth Taylor ar fi cumparat-o pe Suzy cu un milion de dolari de la James Hunt intr-o controversata intelegere de divort.

 

Rush se va lansa in SUA pe 23 septembrie 2013.

 



Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies