marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Russell Crowe: Gladiatorul debuteaza ca regizor cu o drama despre Primul Razboi Mondial

Russell Crowe va debuta ca regizor cu proiectul cinematografic "The Water Diviner", in care actorul australian va interpreta rolul principal.

Russell Crowe: Gladiatorul debuteaza ca regizor cu o drama despre Primul Razboi Mondial

 

Potrivit site-ului Deadline.com, filmul are o actiune plasata in anul 1919 si spune povestea unui barbat australian care calatoreste in Turcia pentru a-i gasi pe cei doi fii ai sai, disparuti in batalia de la Gallipoli.


Filmul "The Water Diviner" va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Andrew Knight si Andrew Anastasios si va fi turnat in Australia si in Turcia.
 


Cel mai recent rol interpretat de Russell Crowe este Jor-El, tatal biologic al personajului Superman, in lungmetrajul "Man of Steel: Eroul". Acest film, in care rolul eroului Superman este jucat de britanicul Henry Cavill, a generat deja incasari de peste 200 milioane de dolari pe plan mondial de cand a fost lansat saptamana trecuta, fiind totodata apreciat de criticii de specialitate.

 

 

Urmatorul proiect al actorului Russell Crowe este filmul "Noah", de Darren Aronofsky, inspirat de povestea biblica a Arcei lui Noe. In acest film au mai fost distribuiti Jennifer Connelly, Anthony Hopkins, Emma Watson, Logan Lerman si Douglas Booth.

Russell Crowe, care s-a nascut in Noua Zeelanda, dar a crescut in Australia, a castigat, in 2001, premiul Oscar pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru prestatia din "Gladiatorul", primind alte doua nominalizari la premiile Academiei americane pentru rolurile din "Scandal in industria tutunului/ The Insider" (1999) si "O minte sclipitoare/ A Beautiful Mind" (2001).

 

 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies