marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Man of Steel: primele imagini cu Russell Crowe si Michael Shannon. Cum va decide Superman viitorul super eroilor DC Comics la Hollywood

Noul numar al revistei Empire il aduce pe Henry Cavill in rolul lui Superman si ofera primele imagini cu Russell Crowe si Michael Shannon in rolurile lui Jor-El si Generalul Zod.  Producatorii de la Warner Bros. au anuntat recent ca fanii vor decide in functie de succesul de box office al lui Man of Steel viitorul super eroilor DC Comics.

Man of Steel: primele imagini cu Russell Crowe si Michael Shannon. Cum va decide Superman viitorul super eroilor DC Comics la Hollywood

 

Mai sunt 137 de zile pana la premiera americana a noului film cu Superman - Man of Steel este al saselea film al francizei produsa de Warner Bros si DC Comics. De succesul filmului regizat de Zack Snyder depinde intreg viitorul eroilor DC Comics: cu alte cuvinte vom avea un Justice League doar daca  fanii nu vor fi dezamagiti de Henry Cavill in rolul lui Superman.

 

Filmul prezinta povestea de inceput a lui Superman. Clark (Kal-El) a fost transportat pe Pamant in urma cu multi ani de pe Krypton, o planeta extraterestra avansata, deoarece Jor-El, tatal lui a dorit sa-l protejeze impotriva fortelor rebele conduse de generalul Zod, acestia distrugand in cele din urma planeta. Modelat de valorile morale transmise de catre parintii sai adoptivi, Martha si Jonathan Kent, Clark descopera  ca a avea superputeri inseamna a fi nevoit sa iei decizii dificile. Insa lumea are in primul rand nevoie de echilibru si atunci aceste decizii trebuie luate. Astfel Clark trebuie sa devina eroul cunoscut sub numele de Superman.


Russell Crowe

 

 

Filmul cu buget de 225 de milioane de $ are potentialul sa devina unul dintre marile succese ale anului. Fanii sunt placuti impresionati de primele imagini si de cum arata britanicul Henry Cavill in pielea lui Superman, dar si de distributia filmului - Amy Adams e Lois Lane, Russell Crowe este Jor-El, tatal biologic al lui Superman, Diane Lane si Kevin Costner sunt Martha si Jonathan Ken, Michael Shannon este Generalul Zod. 

Michael Shannon

Trailerele si imaginile lansate pana acum lasa de inteles ca Man of Steel va semana mult din punct de vedere vizual cu trilogia Batman, nici nu ne asteptam la altceva tinand cont ca Christopher Nolan este producatorul filmului. Regizorul Zack Snyder a ales o alta abordare, decat cea hiperstilizata si artificiala folosita in 300 si Watchmen, iar rezultatul ne-ar putea face sa credem, pentru prima oara dupa mult timp, ca un om poate zbura. "Pentru prima data ne-am gandit la Superman ca la un personaj real si nu ca la unul de benzi desenate" a declarat scenaristul filmului David S. Goyer in Empire.

 

Fanii vor avea parte si de o surpriza: Zack Snyder planuieste sa introduca in film cateva imagini cu Christopher Reeve, originalul Superman.


 

Man of Steel va ajunge in cinematografele din SUA si Romania in data de 14 iunie 2013.
 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies