marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Gosling debuteaza ca regizor cu un film fantasy sumbru, How To Catch A Monster: ce super actrita va juca rolul principal

Dupa succesul nebun pe care l-a avut anul trecut cu Drive si Crazy, Stupid. Love, Ryan Gosling a decis sa treaca in spatele camerelor si va debuta ca regizor cu filmul How To Catch A Monster.

Ryan Gosling debuteaza ca regizor cu un film fantasy sumbru, How To Catch A Monster: ce super actrita va juca rolul principal

 

Ryan Gosling va semna regia si scenariul filmului How To Catch A Monster, descris ca "un basm modern si sumbru". Rolul principal va fi jucat de Christina Hendricks, care a aparut alaturi de el in thrillerul Drive. In How To Catch A Monster, Christina Hendricks va fi o mama singura prinsa intr-o lume de dincolo macabra si suprarealista, in timp ce fiul ei va descoperi un drum catre un oras secret aflat sub apa.

"Apreciez mult sustinerea primita din partea lui Marc Platt, Adam Siegel si a celor de la Bold Films si abia astept sa fac acest film" a spus Ryan Gosling intr-un comunicat de presa. "Despre Christina Hendricks nu pot sa am decat cuvinte de lauda, dupa ce am colaborat cu ea la pelicula Drive. Nu mai e nimeni ca ea, e foarte meticuloasa si atenta la detalii" a mai spus actorul de 31 de ani.

 


Golsing a mai cochetat cu ideea de a deveni regizor anul trecut, cand a avut sansa sa regizeze filmul The Idolmaker, insa s-a retras din proiect din cauza programului incarcat. Filmarile la How To Catch a Monster vor incepe in primavara lui 2013.


Intre timp, Golsing isi va surprinde fanii cu un nou rol inedit, in drama cu mafioti, "Gangster Squad", care a fost mutat in 2013 pentru lansare, din cauza evenimentelor tragice din Colorado, la cinematograful Aurora, cand un individ a ucis 12 persoane si a ranit alte 59. Din cauza imaginilor violeten, producatorii au decis sa refilmeze unele dintre scene si sa il lanseze  in ianuarie 2013.

 


Ca o ironie a sortii pelicula cu si despre mafioti in care joaca Sean Penn, Ryan Gosling, Emma Stone, Josh Brolin, Nick Nolte si Robert Patrick contine o scena in care un grup de gangsteri trag printr-un ecran de cinematograf catre public. Scena care era inclusa si intr-unul din trailere a rulat in cinematografele din SUA inainte de premiera de la  The Dark Knight Rises pana cand, revoltati, cinefilii au cerut studiourilor Warner Bros sa o scoata.


Filmul cu buget de 50 de milioane de $ si regizat de Ruben Fleischer trebuia sa se lanseze in luna septembrie, insa din cauza controverselor create in jurul lui va fi amanat de catre Warner Bros. Gangster Squad este povestea unui politist din anii  '40 pe nume Jerry Wooters si a departamentului de politie din Los Angeles care incearca sa-i puna capac gangsterului din Brooklyn Mickey Cohen (Sean Penn).


 

Warner Bros ia in considerare o amanare a filmului si taierea scenei respective din Gangster Squad pentru ca publicul o asociaza cu masacrul din cinematograful din Aurora, unde un tanar a ucis 12 persoane si a ranit alte 58, scrie LA Times.


Inspirat dintr-un sir de sapte articole reunite sub titlul Tales From The Gangster Squad ce au fost publicate in anul 2008 in cotidianul Los Angeles Times de catre jurnalistul Paul Lieberman, filmul lui Ruben Fleischer are actiunea plasata in anii ’40, atunci cand John O’Mara (Josh Brolin) si Bill Parker (Nick Nolte), doi dintre putinii politisti integri si incoruptibili din Los Angeles Police Departament, au pus bazele asa-zisei Gangster Squad pentru a-l captura pe fostul pugilist Meyer Harris Mickey Cohen (Sean Penn).

Afacerile lui nu sunt tulburate atat timp cat are chiar protectia politiei si a politicienilor corupti din oras. Totul se schimba dupa ce o echipa secreta a Departamentului de Politie din Los Angeles, condusa de sergentul John O’Mara (Brolin) si Jerry Wooters (Gosling) decid ca este momentul ca mafiotul sa dispara din peisaj.
 

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies