marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Gosling: Ma plac femeile pentru ca stiu sa ascult, nu pentru ca am abdomenul plat

Actorul canadian Ryan Gosling, unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood, considera ca femeile il plac nu pentru abdomenul plat sau frumusetea fizica, ci pentru faptul ca stie sa isi asculte interlocutoarele cu mare atentie.

Ryan Gosling: Ma plac femeile pentru ca stiu sa ascult, nu pentru ca am abdomenul plat

Starul canadian, in varsta de 31 de ani, a avut relatii cu cateva dintre cele mai frumoase femei din lume, in special actrite, printre acestea numarandu-se Blake Lively si Rachel McAdams - colega lui din distributia filmului "The Notebook". Actuala lui iubita este actrita cubaneza Eva Mendes, informeaza thesun.co.uk.

 


 "Daca femeile ma plac, este pentru ca le ascult mai mult decat o fac ceilalti babati si apreciez felul in care gandesc si ceea ce simt ele fata de anumite lucruri. Am crescut intr-o familie cu femei puternice si datorez mamei si surorii mele aceasta capacitate de a le intelege pe femei", a spus Gosling, adaugand ca cele doua l-au invatat sa respecte femeile si a simtit astfel intotdeauna o puternica legatura emotionala cu reprezentantele sexului opus, legatura care l-a ajutat in meseria de actor.

 

 Starului canadian ii sunt dedicate o serie intreaga de bloguri care ii lauda frumusetea fizica, iar in noiembrie 2011, admiratoarele lui Ryan Gosling au organizat un protest special in fata sediului din New York al revistei People, dupa ce aceasta publicatie a acordat titlul de "cel mai sexy barbat in viata" actorului american Bradley Cooper.

 


Tot in 2011, Ryan Gosling a primit insa din partea revistei Time titlul de "cea mai cool persoana a anului", iar in acest an a ocupat un loc foarte bun - al saptelea - in topul celor mai sexy barbati din lume, alcatuit anual de tabloidul britanic The Sun.

 


Cu toate acestea, starul canadian nu considera ca ar fi un barbat atragator: "Nici macar nu ma cred deosebit de atragator si nu reprezint deloc barbatul tipic de la Hollywood ales pentru roluri principale. Am o afinitate mult mai mare pentru acele personaje care nu fac parte din acel tip. Urasc sentimentul de a-mi face meseria doar pentru a-mi primi salariul".

Ryan Gosling a devenit cunoscut cu rolul principal din comedia romantica "The Notebook" (2004), foarte apreciata de publicul feminin, insa spune ca nu vrea sa isi continue cariera cu roluri din acest registru: "Am fost norocos ca am jucat in cateva filme romantice, care iti creeaza un fel de aura de barbat romantic. Nu cred insa ca acesta este destinul meu de actor si nu voi continua sa joc in astfel de roluri. Imi plac considerabil mai mult povestile romantice complicate si tensionate, ca aceea din «Blue Valentine», sau personajele ciudate, precum acela pe care l-am jucat in «Drive». Sunt insa deschis la orice fel de rol, atat timp cat gasesc ceva inteligenta sau frumusete in scenariu si mai ales daca regizorul are o viziune proprie asupra lumii intregi".


Ryan Gosling va experimenta o noua categorie de roluri odata cu urmatorul lui film, "The Gangster Squad", bazat pe o poveste reala, ce va fi lansat in 2013. In acest film el interpreteaza rolul sergentului Jerry Wooters, un politist dedicat profesiei sale, insarcinat cu coordonarea unei trupe de elita care aresteaza infractorii de pe coasta de Est, condusi de mafiotul Mickey Cohen, interpretat de Sean Penn.

 

Ryan Gosling a urmat un drum destul de intortocheat inainte de a ajunge unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood. Nascut si crescut in provincia Ontario din Canada, Gosling a fost un copil-problema la scoala, unde avea note foarte mici si se batea adeseori cu colegii sai.

Mama lui a divortat si s-a mutat apoi la Los Angeles, unde tanarul Ryan si-a inceput cariera in showbusiness.
A aparut prima data in "Mickey Mouse Club", popularul serial TV pentru copii, care a lansat carierele unor artisti de seama, precum Britney Spears, Christina Aguilera si Justin Timberlake.

Ryan Gosling este unul dintre actorii aflati intr-o ascensiune spectaculoasa la Hollywood, prestatiile sale din filmele "Jurnalul/ The Notebook", "Blue Valentine", "Cursa/ Drive" si " The Ides of March" fiind apreciate de critici.
 

Sursa foto: Getty

 

Sursa: Mediafax.ro
 


Galerie foto


Modifică setările cookies