marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Ryan Reynolds isi impresioneaza fanii pe Instagram: cum arata in rolul supereroului Deadpool

Ryan Reynolds si-a facut debutul pe Instagram in stil mare si a publicat o noua imagine de la filmarile productiei "Deadpool", ce il aduce pe marile ecrane pe binecunoscutul supererou Marvel.

Ryan Reynolds isi impresioneaza fanii pe Instagram: cum arata in rolul supereroului Deadpool


Ryan Reynolds arata mortal in costumul lui Deadpool intr-o noua imagine impresionanta de la filmari. Actorul de 38 de ani a publicat chiar el poza, pe Instagram, acesta fiind debutul actorului pe celebra reteaua de socializare. "Stuck the landing. With my mouth" a fost mesajul pe care l-a scris starul la poza.


Cei de la Marvel vor sa il transforme pe Deadpool intr-unul dintre cei mai tari eroi in peisajul cinematografica. Deadpool este considerat cel mai neconventional supererou din universul Marvel. "Deadpool" va spune povestea lui Wade Wilson (Ryan Reynolds) fost agent in Fortele Speciale devenit mercenar. Dupa ce este expus unui experiment neconventional, acesta incepe sa aiba puteri speciale, puteri de vindecare si astfel, isi construieste un alter-ego - Deadpool. "Inarmat" cu aceste noi abilitati si un simt al umorului negru, Deadpool incepe sa ii vaneze pe cei care i-au distrus viata.

 



"Deadpool"
este un film spin-off bazat pe un personaj din X-men. Data de lansare stabilita este 12 februarie 2016. Regia ii apartine lui Tim Miller si din distributie mai fac parte T.J. Miller, Morena Baccarin, Gina Carano.

 


 

 

Stuck the landing. With my mouth.

A photo posted by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on


 


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies