marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-a inspirat de la Mike Tyson pentru scenele de bataie! Cele mai tari momente ale lui Chris Hemsworth!

Este ultima senzatie de la Hollywood si spera sa le calce pe urme lui Leonardo DiCaprio, Sean Penn si Russell Crowe. Chris Hemsworth a fost trecut deja de multi pe lista marilor revelatii din 2011.

S-a inspirat de la Mike Tyson pentru scenele de bataie! Cele mai tari momente ale lui Chris Hemsworth!

Filme relationate

 CLICK AICI PENTRU A DEVENI FAN PROCINEMA PE FACEBOOK!


Chris Hemsworth si-a facut debutul de la inceputul lui mai in filmele cu super eroi marca Studiourile Marvel. Super producatia Thor a fost primul mare rol al australianului pentru care ofertele au inceput sa curga.

A fost primit bine de fani (mai ales de fane) si se pregateste de cel mai indraznet proiect cu super eroi - Razbunatorii - programat pentru 2012 unde va juca alaturi de Robert Downey Jr., Chris Evans, Scarlett Johansson si Samuel L. Jackson
 

Are 27 de ani si este insurat cu Elsa Pataky - actrita spaniola cu origini romanesti, cu 7 ani mai mare decat el. A fost crescut in Melbourne, Australia si si-a inceput cariera cu un rol in telenovela Home and Away.


In 2006, a participat la varianta australiana a show-ului Dansez pentru tine ( secventele de atunci au fost descoperite de americani, iar Jay Leno a facut misto de el in show-ul sau).

In 2009, a jucat un rol mic in Star Treck insa a ajuns vedeta internationala pentru rolul zeului Thor. Fratii lui, Luke (fratele mai mare) si Liam (fratele mai mic), sunt si ei actori. Cu primul s-a batut la casting pentru rolul din Thor.

"M-a atras ideea de a juca intr-un film franciza care s-ar putea intinde pe mai multi ani. Nu puteam refuza sa lucrez alaturi de Anthony Hopkins, Kenneth Branagh si Natalie Portman. A fost un vis devenit realitate" a declarat actorul.

S-a ingrasat 10 kg pentru rolul teribilului zeu nordic si nu i-a fost deloc usor, pentru scenele de batai s-a inspirat de la Mike Tyson:

"Am baut multe shake-uri din proteine, am mancat mult pui, calorii, mancare, dar in acelasi timp am facut foarte mult sport si am avut multe ore de antrenament. Plus odihna, ca era necesara. Insa, ce vedeti pe ecran este rezultatul real, acele brate chiar sunt ale mele!" Il credem :)

Chris va aparea anul acesta in doua filme, "The Cabin in the Woods" si Red Dawn" si recunoaste ca este asaltat de femei: "Momentan, nu am nici un cont. Nici pe Facebook, nici pe Twitter, nimic... Dar am auzit ca am niste fane infocate. Ma bucur sa aud asta!"



Sursa foto: Splash

Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.




Ultimele trailere adaugate

Cele mai citite

O nouă seară Agatha Christie, cu al său genial detectiv, Hercule Poirot - Moarte pe Nil

După un scenariu de Michael Gree și bazat pe romanul omonim din 1937 al celebrei scriitoare de romane polițiste, este o continuare a filmului Crimă în Orient Express (2017), a fost produs de Branagh, Ridley Scott, Judy Hofflund și Kevin J. Walsh.

Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies