marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-a lansat primul trailer al celui mai asteptat scurtmetraj al anului: "Frozen Fever" VIDEO

Cele mai iubite personaje revin in atentia fanilor in scurtmetrajul "Frozen Fever". Scurtmetrajul "Frozen Fever" va fi difuzat in cinematografe, in SUA, inainte de filmul live action "Cinderella", ce se lanseaza pe 31 martie. In "Frozen Fever", Elsa si Kristoff vor sa ii pregateasca o surpriza de ziua de nastere a Annei, dar puterile Elsei pun in pericol petrecerea surpriza.

S-a lansat primul trailer al celui mai asteptat scurtmetraj al anului: Frozen Fever VIDEO

Pelicula animata "Frozen", inspirata de basmul "Craiasa Zapezilor", spune povestea unei printese scandinave care trebuie sa se impace cu sora ei cea mare. Aceasta din urma, devenita regina, are puterea de a transforma in gheata tot ce atinge cu mainile si declanseaza din greseala o iarna aspra care ameninta sa distruga intregul regat.

 

Vocile personajelor principale din filmul "Regatul de gheata" sunt asigurate de Kristen Bell, Idina Menzel si Josh Gad. Pe 1 februarie, acest lungmetraj a fost desemnat cel mai bun film de animatie la cea de-a 41-a gala Annie Awards, din Los Angeles, distinctii ce recompenseaza cele mai bune productii animate de cinema si televiziune.

 

De asemenea, "Regatul de gheata/ Frozen" a primit premiul Oscar 2014 pentru cel mai bun cantec (Kristen Anderson-Lopez si Robert Lopez). Frozen a fost una dintre cele mai de succes animatii din toate timpurile, cu incasari de 1.3 miliarde de dolari.


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies