marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-a lansat trailerul pentru Independence Day 2, iar primele imagini sunt spectaculoase. Continuarea ajunge in cinematografe dupa 20 de ani

Din iunie 2016, omenirea lupta din nou cu invadatorii extraterestri. Ziua Independentei 2 si-a lansat primul trailer. Continuarea celebrului film de actiune vine dupa 20 de ani de la prima lansare.

S-a lansat trailerul pentru Independence Day 2, iar primele imagini sunt spectaculoase. Continuarea ajunge in cinematografe dupa 20 de ani

Independence Day 2 are o distributie complet noua, formata din Liam Hemsworth, Joey King si Maika Monroe si alaturi de ei vor reveni si staruri din filmul original, Bill Pullman, Vivica A. Fox si Judd Hirsch.


Regizorul Roland Emmerich s-a reintors la carma filmarilor, dar marele absent este chiar starul filmului: Will Smith.
Unul dintre cele mai iubite si spectaculoase filme din anii '90 se va intoarce pe marile ecrane vara viitoare.  Productia are un buget de 200 de milioane de dolari.
 

 

 

Unul dintre cele mai iubite si spectaculoase filme din anii '90 va avea o continuare, dupa ce producatorii au facut anuntul oficial.  Regizorul Roland Emmerich se reintoarce la carma filmarilor, dar marele absent este chiar starul filmului: Will Smith. Actorul a declarat acum un an ca nu vrea sa isi reia rolul, desi producatorii au sperat pana il ultima clipa ca acesta sa se razgandeasca.

 

In Romania, Independence Day: Resurgence ajunge in cinematografe pe 1 iulie 2016.

 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies