Ads by IBU ProTV
marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

S-au cunoscut la filmarile pentru “On the Road” si de atunci sunt de nedespartit. Kirsten Dunst si Garrett Hedlund s-au logodit

Potrivit Star Magazine, Kirsten Dunst si Garrett Hedlund intentioneaza sa se casatoreasca. Cei doi sunt impreuna de trei ani. Un prieten al perechii a dezvaluit acest lucru, spunand ca s-au si logodit.

S-au cunoscut la filmarile pentru  On the Road  si de atunci sunt de nedespartit. Kirsten Dunst si Garrett Hedlund s-au logodit

Casatoria ar urma sa aiba loc in 2016 si, potrivit sursei, a fost organizata o petrecere pentru a anunta vestea, la care au participat circa 50 de persoane, prieteni si membri de familie.

“Kirsten spune deja tuturor ca Garrett este sotul ei”, a adaugat sursa.

Cei doi actori sunt hotarati sa aiba si copii. “Au lasat sa se inteleaga ca sunt gata sa fie parinti. Daca totul se va petrece bine, anul viitor vor fi casatori si Kirsten va astepta un copil”, arata sursa mentionata.

Kirsten Dunst si Garrett Hedlund s-au cunoscut in 2012, la filmarile pentru 'On the Road', si de atunci sunt de nedespartit.
 


Cele mai citite

(P) Cele mai populare tipuri de pizza picantă
Pizza este cel mai îndrăgit preparat din lume, iar consumul său este mare chiar și în țări cu tradiții culinare total diferite. 
Citeste mai mult ►

Modifică setările cookies