marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sa inceapa Jocurile Foamei: Jennifer Lawrence si Josh Hutcherson au pornit filmarile la Catching Fire, al doilea film din seria The Hunger Games. Vezi imagini

Milioane de fani din intreaga lumea asteapta cu nerabdare cel de-al doilea film din serie Hunger Games, Catching Fire. Filmarile au inceput deja, iar pe platoul de filmare au fost vedetele Jennifer Lawrence si Josh Hutcherson.

Sa inceapa Jocurile Foamei: Jennifer Lawrence si Josh Hutcherson au pornit filmarile la Catching Fire, al doilea film din seria The Hunger Games. Vezi imagini

Unul dintre filmele fenomen din 2012 a fost cu siguranta The Hunger Games, care a reusit sa se impuna in topul celor mai profitabile filme din acest an.

 

Franciza cinematografica "The Hunger Games" este realizata pe baza trilogiei de romane SF scrise de Suzanne Collins si prezinta povestea eroinei rebele Katniss Everdeen, care incearca sa lupte impotriva regimului opresiv aflat la conducerea poporului Panem - un popor fictiv care s-a ridicat din cenusa unei Americi de Nord postapocaliptice.


 

In fiecare an, pentru a-si reafirma dominatia, ei rapesc 12 tineri si ii arunca intr-un concurs sangeros si mortal, din care doar castigatorul supravietuieste.

 

 

Alaturi de Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Donald Sutherland, Woody Harrelson, Stanley Tucci, Elizabeth Banks si Liam Hemsworth, distributiei s-au laturat nume noi ca Phillip Seymour Hoffman si Jena Malone. Hoffman   va interpreta rolul creatorului acestor jocuri in filmul "Catching Fire", iar personajul sau are un rol crucial si in utima parte a trilogiei.


 

Dupa succesul nebun din acest an al filmului, Jennifer Lawrence a reusit sa intre in topul celor mai bine platite actrite din lume. Salariul ei pentru a doua parte a crescut la 10 milioane de dolari, fata de 500.000 de dolari cat a primit initial.  Suma este alcatuita din salariu, bonusuri si procent din profit.  Daca a doua parte va fi la fel de populara, actrita de 21 de ani ar putea castiga si mai mult.

 

 

Cel de-al doilea film din serie, "The Hunger Games: Catching Fire", va fi lansat pe 23 noiembrie 2013 si va fi regizat de Francis Lawrence.

 


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies