marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sacha Baron Cohen face inca o comedie iesita din tipare: il va interpreta pe miliardarul care ii cauta sot fiicei sale lesbiene

Sacha Baron Cohen a devenit extrem de popular in ultimii ani cu rolurile sale excentrice: mai nou se pregateste sa joace rolul unui miliardar care ii cauta sot fiicei sale lesbiene dupa ce in trecut a fost rapper (Ali-G), homosexual (Bruno), imigrant din Kazakhstan (Borat) si dictator (The Dictator).

Sacha Baron Cohen face inca o comedie iesita din tipare: il va interpreta pe miliardarul care ii cauta sot fiicei sale lesbiene


Studiourile Paramount i-au dat unde verde actorului pentru inca o comedie nebuna, numita pentru moment The Lesbian. Aceasta se va baza pe povestea miliardarului din Hong Kong, care a oferit 65 de milioane de $ barbatului care poate sa o seduca si sa o ia de sotie pe fiica lui lesbiana, scrie Hollywood Reporter.


Povestea a facut inconjurul presei internationala saptamana trecuta cand Magnatul Cecil Chao a declarat ca este dispus sa plateasca aceasta suma, dupa ce a aflat ca fiica lui, Gigi, a semnat documentele de uniune civila cu partenera ei de viata din ultimii sapte ani, in cadrul unei ceremonii organizate in Franta in acest an. In Hong Kong, uniunile intre persoane de acelasi sex nu sunt recunoscute, iar toleranta populatiei fata de astfel de cupluri este destul de mica.


Actorul, care este casatorit cu Isla Fisher, a facut incasari de 175 de milioane de dolari la nivel global cu cel mai recent film al sau - comedia The Dictator cu care a ajuns si in paginile tabloidelor.

Sacha Baron Cohen la Premiile Oscar in 2012

Sosit pe Coasta de Azur in mai 2012 pentru a-si promova The Dictator, Sacha Baron Cohen a facut ce stie mai bine: un circ total. Actorul a calarit o camila si ....a cazut de pe ea, a sosit la eveniment pe un yacht unde nu s-a rusinat sa arate totul in niste imagini compromitatoare alaturi de modelul italian Elisabetta Canalis.


Sacha Baron Cohen nu este la primul gest "extrem" pe care il face pentru a-si promova un film. In februarie la Oscar a fost dat afara de pe covorul rosu pentru ca a aparut in costumul pe care il poarta personajul sau in "The Dictator", tinand in mana o urna de cenusa despre care a spus ca este cea a fostului lider nord-coreean Kim Jong Il si pe care a varsat-o in fata unui reporter.


Cu filmul Borat, Cohen i-a suparat si pe romani, dupa ce in calitate de reporter fictiv din Kazahstan, actorul a intervievat oameni care cred ca el este intr-adevar un jurnalist. Filmul a fost turnat partial in Romania, in satul Glod, unde se afla o comunitate de rromi pe care i-a umilit si facut de ras in lume, dupa cum s-au plas chiar satenii. Sacha Baron Cohen a sosit atunci la premiera filmului din Marea Britaniei deghizat in "australian", cu jambiere de cricket purtate peste pantaloni, un cangur in brate si o bere in mina.

Sacha Baron Cohen si Elisabetta Canalis la festivalul de film de la Cannes, 2012

In 2009,  actorul a primit amenintari din partea unei grupari teroriste palestiniene pe care o ironiza in filmul "Bruno" dupa ce a provocat si nemultumirea evreilor ortodocsi, in timpul filmarilor de la Ierusalim, unde aproape a cauzat o revolta. In "Bruno", Sacha Baron Cohen joaca rolul unui jurnalist austriac homosexual, dependent de moda si tratamente faciale, lipsit total de inhibitii si auto-proclamat "cel mai celebru star austriac de la Hitler incoace".


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies