marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sacrificiile dramatice ale lui Anne Hathaway: Am trait cu pasta de naut si ridichi. Cum a ajuns actrita sa slabeasca pana la 50 de kilograme

Actrita nominalizata la Oscar a dezvaluit intr-un interviu cat de departe a mers pentru rolul din musicalul Mizerabilii, anuntat ca unul dintre marii favoriti la Premiile Academiei Americane de Film din 2013.

Sacrificiile dramatice ale lui Anne Hathaway: Am trait cu pasta de naut si ridichi. Cum a ajuns actrita sa slabeasca pana la 50 de kilograme

Actrita de 29 de ani a povestit intr-un interviu pentru revista Allure despre sacrificiile "nebunesti" pe care a trebuit sa la faca pentru rolul celebrei Fantine in ecranizarea romanului Mizerazbilii, un musical regizat de Tom Hooper.


"Mama mea a jucat in acest spectacol atunci cand eu eram copil. De fapt, ea a interpretat-o pe Fantine si a mers in turneu prin tara cu acest musical, asa ca a jucat un rol important in copilaria mea. M-am tuns pentru un film, deci nu are lagatura cu persoana mea si cu lipsa mea de siguranta. Sunt incantata de noua mea infatisare si incepe sa-mi placa sa am parul scurt" s-a confesat actrita nominalizata la Oscar pentru rolul din "Rachel Getting Married" (2008).

"Nimic nu se compara cu pasta de naut si ridichile cu care am trait in aceasta perioada. Cel mai greu mi-a fost sa renunt la branza. Odata ce faci asta, restul a fost usor" a povestit actrita. Anne care era slaba si inainte de a incepe dieta riguroasa a pierdut 9 kilograme in cateva saptamani. La o inaltime de 1.73 m, actrita are acum sub 50 de kilograme. "Am slabit si m-am tuns pentru un film, deci nu pentru ca nu ma simt sigura pe mine sau pentru ca imi doream"  a tinut sa precizeze vedeta.

Provocarea cea mai mare a fost faptul ca pe langa kilogramele la care a trebuit sa renunte, Anne trebuia sa ramana in forma pentru rolul lui Catwoman din The Dark Knight Rises   pentru care filma la vremea respectiva.


Actrita a povestit ca a fost sfatuita de multe ori sa se opereze la ochi pentru ca este mioapa si sa incerce botox chiar de la 23 de ani. "Nu am vrut sa ma gandesc la operatii. O sa le incerc mai tarziu, poate dupa ce nasc cativa copii" a marturisit ea.


Musicalul Mizerabilii unde joaca alaturi de Hugh Jackman si Russell Crowe se va lansa in decembrie 2012. Pana atunci, actrita se transforma in Catwoman in blockbusterul regizat de Christopher Nolan - The Dark Knight Rises ultimul din seria Batman care se va lansa in luna iulie.


 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies