marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Saga Amurg: gesturile lui Kristen Stewart pe covorul rosu analizate la sange de revistele americane. Ce ascunde actrita si de ce a fost huiduita

Huiduita, criticata, dar si adorata de milioane de fani, Kristen Stewart, cea mai bine platit actrita din lume, a avut aparitii suprinzatoare in timpul turneului de la Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 2. Gesturile actritei care a marcat publicul tanar cu rolul adolecentei indragostite de un vampir au fost analizate la sange de revistele americane de entertainment .

Saga Amurg: gesturile lui Kristen Stewart pe covorul rosu analizate la sange de revistele americane. Ce ascunde actrita si de ce a fost huiduita


Autodeclarata o fire introvertita, Kristen Stewart a recunoscut ca turneele de promovare pentru Twilight nu au fost intotdeauna usoare pentru ea. Insa actrita in varsta de 22 de ani a aratat mai mult fara voia ei cat de dificil a fost de aceasta data sa faca inconjurul lumii alaturi de Robert Pattinson si Taylor Lautner pentru a promova Saga Amurg: Zori de Zi - Partea 2  in lumina scandalului din aceasta vara.


Ce secrete ascunde Kristen Stewart? Revista de film si entertainment Vulture a mers pana la a-i analiza vedetei limbajul corporal din timpul aparitiilor pe covorul rosu. De multe ori actrita s-a aratat frustrata in timpul maratonului care a dus-o intr-o saptamana din Los Angeles in Londra, Paris, Madrid si mai nou Berlin.


Chiar daca s-a impacat cu partenerul ei din film, fanii nu uita si nu iarta tradarea ei. Numele actritei a fost huiduit la o premiera a filmului tinuta zilele acestea in New York (potrivit Huffington Post), insa nu a fost pentru prima data. Numele lui Kristen Stewart fost fluierat si la Gala MTV VMA din septembrie. Mai mult vedeta, numita cea mai bine platita actrita din lume in 2012, a fost criticata dur alaturi de producatorii lui Twilight de PETA dupa ce la petrecerea organizata marti in Los Angeles au fost adusi lupi reali inchisi in custi in "onoarea" varcolacilor din film.
 

Kristen Stewart, la premiera din Berlin: actrita a fost vizibil stanjenita de intrebarile incomode ale fotografilor


Asaltata de fotografii care o intrebau neincetat in timpul sedintelor de pe covorul rosu daca s-a impacat cu Robert Pattinson, actrita a fost surprinsa strangand din dinti sau din pumni. In timpul premierei din Los Angeles actritei consacrate cu rolul Bellei din franciza Amurg i s-a cerut cu insistenta din partea a zeci de fotografi sa-l sarute pe Pattinson. Vedeta a fost pozata intr-o ipostaza in care parca ii ruga pe acestia sa inceteze.


Kristen Stewart a avut aparitii inedite la premierele filmului care incheie Saga Amurg si a surprins placut pe fanii care i-au ramas fideli. Actrita a purtat creatii extravagante si rochii care au impresionat fotografii, publicul si criticii vestimentari. De multe ori insa vedeta arata de parca nu se simtea la locul ei, scriu cei de la Vulture.


Unii fani stiu deja cum se incheie istoria Bellei. Care va fi insa destinul lui Stewart dupa 2.5 miliarde de dolari, 5 filme, o poveste devenita fenomen mondial si care a creat isterie in randul adolescentilor din lumea intreaga?


"Sunt cam disperata sa obtin un rol in momentul de fata. De-abia astept sa ma intorc la munca", a spus Kristen Stewart . Actrita  nu are nici un proiect nou la orizont, desi se zvoneste ca va colabora cu Ben Affleck (40 de ani) pentru o comedie. Ea a mai spus ca s-ar putea sa joace in continuarea filmului "Alba ca Zapada si Razboinicul Vanator" (2012), desi Studiourile Universal doreau sa renunte la ea din cauza idilei cu regizorul Rupert Sanders.

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Getty


Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies