marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Salma Hayek a pozat topless pentru revista Allure. Actrita a dezvaluit care a fost cel mai prost sfat primit in cariera si cine a convins-o sa nu renunte la actorie

Celebra actrita mexicana Salma Hayek, 48 de ani, a pozat recent fara sutien pentru numarul din august al revistei Allure. Ea a declarat ca a fost emotionata si s-a simtit stanjenita la inceputul sedintei foto, scrie Agerpres.

Salma Hayek a pozat topless pentru revista Allure. Actrita a dezvaluit care a fost cel mai prost sfat primit in cariera si cine a convins-o sa nu renunte la actorie

"Am lucrat cu fotograful extraordinar Patrick Demarchelier si in permanenta el incearca sa foloseasca minimum de haine. Am fost foarte nervoasa la inceput si cred ca aratam destul de stanjenita, insa la final totul a iesit chiar frumos si foarte elegant', a declarat actrita.

In interviul pentru revista Allure Salma Hayek a declarat ca cel mai gresit sfat pe care l-a primit vreodata a fost in tinerete cand i s-a recomandat sa inceapa sa foloseasca implantul de botox, insa actrita se declara foarte multumita ca nu a urmat sfatul acelor persoane.

 

Salma povesteste ca si-a regasit increderea prin munca si cu ajutorul sotului sau Francois-Henri Pinault, cu care este casatorita din februarie 2009. Cei doi au impreuna o fetita in varsta de sapte ani, Valentina, iar actrita a spus ca nu a fost despartita niciodata de familie mai mult de doua saptamani.

 

Hayek a aparut recent alaturi de Vincent Cassel in productia italiana 'Tale of Tales', in regia lui Matteo Garrone, va juca in 'Septembers of Shiraz', adaptare a romanului scriitoarei iraniene Dalia Sofer si va da voce unui personaj din filmul de animatie Sausage Party.

 

Sursa foto: Allure
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies