marime text: Mareste fontul Micsoreaza fontul

Sam Rockwell: actorul se afla in negocieri pentru a juca intr-un remake al filmului de groaza Poltergeist

Sam Rockwell  se afla in negocieri pentru a juca rolul principal pentru un remake al filmului horror Poltergeist, care a fost un fenomen in anii '80, anunta cei de la The Guardian.

Sam Rockwell: actorul se afla in negocieri pentru a juca intr-un remake al filmului de groaza Poltergeist

 

Rockwell ar trebui  sa joace rolul unui tata a carui familie trebuie sa lupte pentru a-si aduce fiica cea mica, pe Madison, inapoi pe taramul celor vii dupa ce a fost prinsa  intre cele doua lumi, cea a viilor si cea a mortilor, de un spirit sinistru care a pus stapanire pe casa lor.

 

Se pare ca starul este dornic sa aiba rolul principal in acest remake, regizat de Sam Raimi. Filmul lui Tobe Hooper din 1982, care a dat nastere la alte doua  continuari, iar Steven Spielerg a produs filmul original. Este de asemeanea cunoscut si asa- zisul "Blestem Poltergeist", din cauza  faptului ca patru dintre membrii echipei de filmare au murit in decursul a sase ani, intre  prima si cea de-a treia productie.

 

 

Cea mai semnificativa  moarte a fost a lui Heather O'Rourke, fiica cea mica a familiei Freeling, Carol Anne, ea fiind cea posedata in scenariul filmului, care a murit in 1988, la varsta de 12 ani, din cauza unei boli ce ulterior a fost diagnosticata ca fiind stop cardiac, ca urmare a unui soc septic.

Daca totul va merge bine, noul film va fi gata la finalul anului 2013 si lansat anul viitor. Gil Kenan, cel care a pus in scena  Monster House, va regiza un film, dupa un scenariu semnat de un scenariu scris de David Lindsay-Abaire, care s-a ocupat si de povestea filmului OZ: The Great and The Powerful. Rosemarie DeWitt va juca in rolul feminin principal.
 


Galerie foto

Ultimele trailere adaugate


Modifică setările cookies